Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
12.12.2016 kapanış 0,93
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
meksa amcasının malını mı satıyor acep bıyıklı-tüylü amcasının.
Çakal 4.600 satmış.TSKB nin sankim ikincil halka arzı var.
Tahtanın belini yapıkredi kırdı 0,94 e satarak.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Tahminim çok büyük bir veya birkaç fon mal satacak diye bu inbeler bastıkça bastı. 2-3 gündür fon fiyata bakmadan bulduğu alıcıya veriyor. 0,92 TSKB mi olur ya??
Bekletecek herkesi mecburen. Fon kusar bitirirse bu defa piyasaya dağılan malı toplama işi başlar aylarca.
Offff, sıkıntı bastı valla
Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
Veren de alan da O'dur.
Her birim inişin ekranda 2k eksi yazıyor.Ben dayanamıyorum da büyükler nasıl dayanıyorlar.Neyse seçim sonuçlansa da bir rahatlasak.Yok terste kalıp bir de dışarısı karışırsa yandı gülüm keten helva.Dayanma sürem azaldı.Zarar koldan bacağa dönerse ...Umarım gelecek güzel günlere gebedir.Ha açığa satışçılar, satışçılar daha devam derlerse de eyvallah. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. "Yatırım tavsiyesi değil sesli düşünmedir."
"Konuşulması gereken yerde konuşmak, susulması gereken yerde de susmak bence doğru olandır." Söylediklerim yatırım tavsiyesi değil sadece sesli düşünmedir.
Yer İmleri