Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Ben garan alayım 5 tl ye düşer. Geçen hafta 1700 maliyetle 1 hafta onsda short bekledim. Vade sonu diye dün 1716 dan kapattım. Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum. Elim kırılaydı [emoji3] haziran vade ons long olmuşum. Pazartesi ons 1500 olursa şaşırmayın.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana ne merkez bankasının dövizinden , ne biliyorsun ne kadar olduğunu , belkide 500 milyar reservimiz var.İhtiyaç olsaydı İMF hazır kapıda bekliyor.istediğin kadar verecek dolar.Ama Reis ihtiyaç yok diyor.Bu milletin reservi bitermi ya !!!!!! Bir çok ülke dolar reservlerini azaltmaya başladı ....... En güçlü reserv altındır.Gelelim piyasaya dolar 7 tl değilmi ?????? Aynen niye aşağı inmiyor yukarı çıkmıyor her şey kontrol altında ......Yabancıya set çektiler Dolar mı istiyorsun al sana 7 tl den , ihtiyacın varsa sende alabilirsin dolar çok 7 tl amaç yabancının kaçışını önlemek makul düzeyde tutmak , kaçarsada değerinde yol vermek ..... merak etme şu algın bitsin dolar yine 5 tl ..... bir diğer konu turizm mevsimi yaklaşıyor doları 7 tl de tutuyorlar yabancılar için turizm ucuz olsun daha çok müşteri çekelim diye yani her şeyi bizmi öğretelim.Merkez bankasının rezervi azalmış , bugün 7 tl den satar gelecek ay 5 tl den toplar.Haddinizi aşan şeyler hakkında ileri geri konuşmayın.Şu anda söylenen , yazılan çizilen rakamlara göre konuşyorsun bunlar gerçek değildir , görünmeyen gizli olan şeyler gerçektir.Mesela Türkiye atom bombasına sahiptir desem inanmassın çünkü gözün görmüyor.Senin görmen de gerekmiyor zaten.İhtiyaç olduğunda o kendiliğinde ortaya çıkar.Sen hiç İranın bende atom bombası var dediğini duydunmu ???? Yani enayi mi adam , varsa ihtiyaç halınde kullanır.Devletin dolarıda bitmez altınıda bitmez otur kolduğuna kekini çayını iç keyfine bak.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yok o kadar düşeceğini sanmıyorum klasik ay sonu düşüşünü yapıyor. Eğer düşerse de long poz miktarını arttırırız.
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Yer İmleri