Sayfa 116/992 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    IMF in olmayacagini, olamayacagini niye kabul etmiyorsunuz abi. Baskanlik sisteminin gobegine elin gevurunu oturturlar mi? Ekonomik ve finansal kararlar alamayan baskanlik sistemi olur mu?

Bu ulkeye Imf gelmesi demek, mevcut iktidarin degismesi demek.
    Ha bir sekilde kandirirlar, ikna ederler bilemem.
    Imf esittir once buyuk finansal tufan, erken secim ve siyasi degisim.

Halk ne der falan hikaye. Onlar muhim degil. Imf Musluman olmus derler yine yedirirler

Muhim olan ekonomik, finansal bagimsizlik, tekel durumu. Sistemin can damari zaten.
     Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Stand by olmaz.
    1- Hükümet stand by yaparsa aslını inkar eder ve 20 yıllık politikasını çöpe atar
    2- Stand by olursa imf'nin bize en az 50 milyar $ vermesi lazım ki şu an imf'de bu kadar para yok
    Hükümetin yapacağı tek şey 9-10 milyar $ düşük faizli imf kredisi kullanmak.Bunda stand by gibi şart şurt yok.Al,sonra ödersin hesabı.
    Kusura bakmayında mecburen olacak, ya iktidar stand by yapacak ya da iktidar değişecek gelen stand by yapacak. Kaynaklar verimsiz kullanıldı ve deniz bitti ama hâla ders almadan hatalı harcamalarla devam ediyorlar. Birinin el atması lazım.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Ben bunlara yatırım yapıyorum artık. Kobra zehiri favorim. Altınmıs, borsaymış ne kadar ilkelsiniz.[emoji3]

https://youtu.be/PD7_H-6WT8c

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dur daha Garan alacaz abi. Hayatinin tradeni yapacaz borsada😂

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dur daha Garan alacaz abi. Hayatinin tradeni yapacaz borsada[emoji23]
    [emoji3][emoji3][emoji3]

Ben garan alayım 5 tl ye düşer. Geçen hafta 1700 maliyetle 1 hafta onsda short bekledim. Vade sonu diye dün 1716 dan kapattım. Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum. Elim kırılaydı [emoji3] haziran vade ons long olmuşum. Pazartesi ons 1500 olursa şaşırmayın.

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bizim ucuz meyvelere baksan birde elma hayvanlara verilirdi bolluktan 7-8 lira. Salatalık bedavadan azcık pahalıydı simdi 7-8 lira. Patates sogan fakirin yemegi 4-5 lira. Princ mercimek 12 lira, paranın değeri kalmadı burda. Avrupada 2000 euro alan burda kral gibi yaşar. Avrupalılar o yuzden emekliliklerinde bu şekilde olsun diye Türkiye yi övüp duruyorlar. Ordan 2000 euro emekli maaşı alıp burda kendilerini kral ilan edecekler.
    Serkan seni tarzından farklı gördüm bugün içine volna mi kaçtı yoksa

6. Cool

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Elde kalan dövizleride bitirdi sonunda Mb . şimdi nasıl başa çıkacak dolar ile. dün çıkmış mb başkanı önüne konan kağıttan okuyor masalları. neymiş efendim enflasyon bu yıl 7.4 olacak yok 2021 yılında .5 4 olacak.Damat çıkar bu yıl % 5 büyüyeceğiz der. 2023 te dünyanın en büyük ekonomisi olacağız diye diye gelinen nokta tamda bu işte. Kek var çay var.
    Sana ne merkez bankasının dövizinden , ne biliyorsun ne kadar olduğunu , belkide 500 milyar reservimiz var.İhtiyaç olsaydı İMF hazır kapıda bekliyor.istediğin kadar verecek dolar.Ama Reis ihtiyaç yok diyor.Bu milletin reservi bitermi ya !!!!!! Bir çok ülke dolar reservlerini azaltmaya başladı ....... En güçlü reserv altındır.Gelelim piyasaya dolar 7 tl değilmi ?????? Aynen niye aşağı inmiyor yukarı çıkmıyor her şey kontrol altında ......Yabancıya set çektiler Dolar mı istiyorsun al sana 7 tl den , ihtiyacın varsa sende alabilirsin dolar çok 7 tl amaç yabancının kaçışını önlemek makul düzeyde tutmak , kaçarsada değerinde yol vermek ..... merak etme şu algın bitsin dolar yine 5 tl ..... bir diğer konu turizm mevsimi yaklaşıyor doları 7 tl de tutuyorlar yabancılar için turizm ucuz olsun daha çok müşteri çekelim diye yani her şeyi bizmi öğretelim.Merkez bankasının rezervi azalmış , bugün 7 tl den satar gelecek ay 5 tl den toplar.Haddinizi aşan şeyler hakkında ileri geri konuşmayın.Şu anda söylenen , yazılan çizilen rakamlara göre konuşyorsun bunlar gerçek değildir , görünmeyen gizli olan şeyler gerçektir.Mesela Türkiye atom bombasına sahiptir desem inanmassın çünkü gözün görmüyor.Senin görmen de gerekmiyor zaten.İhtiyaç olduğunda o kendiliğinde ortaya çıkar.Sen hiç İranın bende atom bombası var dediğini duydunmu ???? Yani enayi mi adam , varsa ihtiyaç halınde kullanır.Devletin dolarıda bitmez altınıda bitmez otur kolduğuna kekini çayını iç keyfine bak.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    [emoji3][emoji3][emoji3]

Paranin emanuke yapacaz. Artik corona bitince bi Ukraynaya goturursun gardasini. Kultur turuna. Odessa merdivenleri varmis. İnip cikacam o merdivenlerden😂

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,453
    Yok o kadar düşeceğini sanmıyorum klasik ay sonu düşüşünü yapıyor. Eğer düşerse de long poz miktarını arttırırız.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 116/992 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •