Sayfa 116/501 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 4002 madde; 921 - 928 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1. Teşekkürler ama sanki benimki ile aynı değil gibi. Nasıl olduysa altına saçma sapan yazılar eklenmiş...

Sonuçta bu bir tahmin sadece, Allah'ın emri değil. Akenr'nin temel değerlendirmesini değiştirmiyor. Bekleyip, göreceğiz...

Benim mesajımın aslı aşağıdaki gibi. İçinde karolina dalgası felan yok... :thumbdown:

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    4 saatlik grafik. Bu grafikte MACD her al verdiğinde 80 Kuruşluk çıkış yapmış. Şimdi tekrar al verdi. Bu çıkış ritmi devam edecek olursa bir sonraki basamak 4.40-4.60 Lira gibi oluyor...

Dikey çizgiler MACD'nin al verdiği yerler. Yatay çizigiler de çıkış başlangıç ve bitişleri...

Dil aslandır, yatar eşikte...

2. Aydınlatıcı olduğu kadar zeka ve tecrübe dolu açıklamanız için teşekkürler. Ben de bu borsa ne iş acaba diye merak ediyordum. Demek borsa herkesin hakkıyla helalinden para kazandığı bir dayanışma ve yardım sandığı değilmiş. İlginç... :ok:

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Borsa bir savaş alanı.. Hele TURK BORSASI HILE...
    Buradaki heriflerde ZEKA yok..Sadece HİLE var.
    Kişilerin Portföylerini TAKİP ediyorlar.. Ona göre
    Bazı hisseleri baskılayıp UCUZ burakıyorlar,ta ki
    insanlar BIKANA kadar..
    Baskılama işini bir ÇETE grup yapıyor.. Müdürler
    seviyesinde birbirlerine haber veriyor,BANKA ve
    Aracı kurumlar,Mimledikleri kişiler hala hissede
    ise,hareket yapmıyorlar,.. Satıp çıkmışsa,hemen
    telden ok verip hisseyi birlikte kaldırıyorlar.

Kimisinde de 5 yaşında çocuk zekası vardır, eşikte yatar ,önüme bir kemik atsınlar diye aylarca yıllarca bekler. Biz buna cemaat dayanışması diyoruz.

4. Acı bir durum sizinkisi. Afiyet olsun kemikler...

5. Film başlıyor... Eğleniyor muyuz? :yahoo:

6. Aşağıdaki tabloda AKENR üretim değerlerini 31 Ekim itibari ile görebilirsiniz. Ekim ayı oldukça rüzgarlı geçti.

Aşağıdaki tabloda da AKENR'nin EPİAŞtan alınan saatlik üretim değerlerinin AUF dikkate alınarak saatlik PTF değerleri ile çarpılarak bulunmuş YAKLAŞIK Elektrik Üretim Satış gelirleri yer almakta. Not: GÖP fiyatları kullanıldı. Bazı saatlerin GİP fiyatları ile satılmış olması kuvvetle muhtemel. Dolayısı ile tablodaki değerin gerçekte bir miktar daha yüksek olması beklenebilir.
    NOT 2: Bu değerler sadece üretilen Enerjinin yaklaşık satış gelirleridir. Enerji ticareti, YüK-AL, Kapasite, Frekans Kontrolü ve diğer gelirleri kapsamamaktadır.

Üretilen enerjinin yaklaşık ortalama satış fiyatları da aşağıdaki tablodaki gibidir...

KİŞİSEL YAKLAŞIK ÇALIŞMAMDIR. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

7. Evet Hocam. Mısır patlakları ve kolam ile filmin başlamasını bekliyorum... :bravo:

Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Film başlıyor... Eğleniyor muyuz? :yahoo:

8. Yarın bilanço gelecek sanırım. Orada biraz sallayabilir. Sonra yola devam gibi görünüyor. Yaydan çıkan ok geri dönmez demişler... :ok:

Sayfa 116/501 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •