yemişim..
ucuz çin malı
ucuz rus enerjisi
sonra şeytan bunlar şöyle boktan adamlar vb..
oo deflasyon var bas bas paraları, şımardılar
götlerinde patladı...
yemişim..
ucuz çin malı
ucuz rus enerjisi
sonra şeytan bunlar şöyle boktan adamlar vb..
oo deflasyon var bas bas paraları, şımardılar
götlerinde patladı...
Memento mori
Yani Rusyayla biz bu işi çözdük dediler işte, ABD geldi gitti bunlardan gaz almayın dedi, onlar da alacaz biz ticaret yapıyoruz dedi.
Sonra Biden seçilince ilk ziyaretinde gene bunlara Ruslardan gaz almayın, Çin le iş yapmayın dedi, Merkel le Macron bıdı bıdı yaptı, iş yapıyoruz biz, senin bütün fabrikaların orada dedi.
ABD derincileri Ukrayna yı fişekledi, Rus derincilerini ise Putin dinlemedi o kadar ikaz ettiler, daldı, oldu bitti maşallah..Çinde de aynı Çin derincileri çok etkin zaptediyorlar Şi yi...arada bi zıpıtsa da..
Müteakip 50 yılı görememe sorunu değil bence, ABD diyor ki zor oyunu bozar, bozuyor işte..Rusya Avrupa yakınlaşmasını kendine tehdit gördü.
Neyse, ben kaçar..
https://www.sondakika.com/haber/habe...i-am-15184866/
Türkiye ve Rusya arasında ikinci part S-400 sevkiyatının başladığı yönündeki iddialar, ABD cephesinde endişe yarattı. Hem Türkiye'ye Patriot ve F-35 vermeyen hem de Türkiye'nin S-400 almasını istemeyen ABD'nin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Türkiye'ye üstü kapalı bir tehditte bulundu. Price, "Şu anda ülkelerin Rusya ile savunma sanayi alanında iş birliğinden kaçınmaları her zamankinden önemli. Zira bu onları yaptırım riskine sokar" dedi.
JCR, Türkiye'nin yabancı ve yerel para cinsinden kredi notlarını görünümlerini "durağan"dan "negatif"e indirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Efsane vapur Paşabahçe geri dönüyor . Suya indirmişler
Deniz otobüsleri feribotlar solda sıfır kalırdı karşısında .
Ne güzel günlerdi tepesinden suya atlamak vs . İnsanın anıları depreşiyor
Merak ediyorum ekonomi kitabında %80 enflasyon olan bir ülkede döviz kurunun haftalardır sabit kalması normal mi?yoksa yine yakılan dolarlar mı var.
Yer İmleri