Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 116/181 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166 ... SonSon
Arama sonucu : 1441 madde; 921 - 928 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. yılbaşından sonra cirosu 100 milyar tl nin üzerinde olduğunu hatırladığım pazar yeri uygulamalarına çok ağır lisans ücretleri uygulanacak...bu uygulama ile bu sektörün tekelleşmesi engellenmek isteniyor..halihazırda bu sektöre yeni yeni adım atmış olan teknosa gibi şirketler çok olumlu etkilenecek...trendyol gibi cirosu çok yüksek şirketler o ağır lisans ücretlerini ödememek için adeta müşterilerine artık bize gelmeyin diyecekler...o durumda da müşteriler ister istemez alt yapısı güçlü ,bilinirliği yüksek ve oldukça güvenli olan teknosayı tercih edecekler..işte bu beklenti çok çok önemlidir...yılbaşından sonra cirolarda çok agresif büyümeler görmeye başlayacağız...piyasa bunu fark etmeye başlıyor...yükselecek cirolar çok yüksek karları da beraberinde getirecektir....

bu beklenti bile tek başına teknosanın değerini yıllık yaptığı ciro kadar olmasını sağlayabilir ( kabaca bu yıl için 16 milyar tl ciro..borsa ederi kabaca 80 tl )
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. teknosanın ges beklentisini geçmiş günlerde sık sık dile getirdik...teknosanın bu sektörde lider ve öncü şirket olmak istemesi, amerikalı toledo solar ile yaptıkları lisans anlaşması teknosayı destekleyen bir diğer önemli beklentidir...malum bu şirketin ürettiği ges santralleri %40 verimlilik ile çalışıyor...çin menşeli gesler ise %10 verimlilik ile çalışıyorlar...dolayısı ile bu ürünü kullanacak firmalar belki ilk etapta daha pahalı ges kurulumunu gerçekleştirebilirler ama çok daha kısa sürede kendini amorti edebilecek bir ges santraline sahip olacaklardır...buda halihazırda çin menjeli ürün kullandığını tahmin ettiğim türkiye ,avrupa, ortadoğu,afrika gibi pazarlara rüzgar gibi esmesini sağlayacaktır...toledo solar firmasının ürettiği gesler otomobillerin camlarında , binaların dış cephelerinde ,...v.b kullanım alanı çok fazla olan bir ürün...

dediğim gibi bu ürün piyasada çok tutulacaktır...yeter ki biran önce üretime geçilsin...bu geslerin kurulumunu teknosanın iklimsası yapacağı kesin ama üretimi sabancıların hangi şirketinin yapacağı ise henüz belli değildir...gönül ister ki bunu da teknosa üretsin..

bu beklenti de teknosanın borsa değerini yıllık yaptığı ciroya kadar çıkarabilecek güçlü bir beklentidir...

hem ges hem de pazar yeri uygulamasındaki güçlü beklentiler teknosanın borsa değerini olumlu etkilemeye devam edecektir....bilançolarda gösterdiği güçlü performans da teknosayı güçlü kılmaya ve hedefine gitmeye gitmeye zorlayacaktır...

teknosa hisseleri hem fonlar hem de güçlü ellerce toplanmaya devam ediliyor...ileride bu toplama olgunlaştığında teknosadan çok daha güzel hareketler beklerim...o vakitler geldiğinde ve bunu görmek nasip olduğunda tavan veya tavanların kolaylıkla görüleceği günlerin olacağını tahmin ediyorum...sabır sabır sabır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. evet arkadaşlar teknosadaki GES beklentisi vede PAZAR YERİ beklentisi teknosada katalizör etkisi yapabilir...bu etki ile zaten iyi olan bilançoları ile yıllık yaptığı ciro değerine ulaşabilir teknosa...piyasa bu beklentileri satın almaya başladığında bu ihtimal çok yakınlaşacak...bekleyip görmek lazım..ben bu potansiyeli görüyorum...zaten bu potansiyeli gördüğüm için gesan gibi bir hisseme kıyıp burada sermayemin önemli bir kısmı ile pozisyon aldım...bakalım zaman bize ne gösterecek ?? nasip nasip nasip...sabır sabır sabır...

4. Kıymetli paylaşımlarınız için teşekkürler sn.keko.

5.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Kıymetli paylaşımlarınız için teşekkürler sn.keko.
    hep beraber dostum..sizin gibi değerli ortaklar ile bu keyifli anları yaşamak çok güzel...iyiken varsınız dostlar...

6. Bofa sen takasını minimuma çekersen gelir böyle 21 liradan tahta sürersin. Bizim canımıza minnet..

7. Maaşallah demeye korkuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Maaşallah demeye korkuyorum
    piyasa yeni yeni teknosaya ve beklentilerine uyanıyor..uyandıkça da toplamaya çalışıyor...toplamaya çalıştıkça da tedavüldeki lotlar azalıyor...lotlar azalınca da hareketleri daha kararlı ve agresif oluyor...önümüzdeki çeyrek bilançoları çok daha güzel gelecek..o vakte kadar teknosanın da güçlü bir hareket içinde olmasını bekliyorum...sabır sabır sabır...nasip nasip nasip...

Sayfa 116/181 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •