Bugün bir gelişme veya yükseliş bekliyorum, içim kıpır kıpır böyle..
Bugün bir gelişme veya yükseliş bekliyorum, içim kıpır kıpır böyle..
https://twitter.com/i/status/1663995656577380353
Bu inşaat kendi fabrikasının arka ve yan kısmındaki boş alandaki kısımda devam eden sanırım mevcut kullanılan kısmın %60~70 i direkt üretim kısmına dahil olacağını düşündüğüm için %100 üretim alanı artacaktır
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Abi tamamda A1 in olayı sat düşür dipten topla ama dolaşımda 30 milyon lotu olan alanında kene gibi yapıştığı bir hisseyi endeks yüzde 2 artarken düşürerek toplayamaz yani yatırımcı nasıl panik olsun endeks yüzde 2 arti yahu. Resmen aptallık su sabah yaptiklari operasyon endeks yüzde 2 Ken git kağıdı yüzde 2 eksilet kim satar yahu.
A1 81 bin lot elindeki maldan oldu simdimbakalim.nasil geri toplayacak dangalak.
Kırım işi bu inşaatı geciktirmiş ama onunda sonuna gelmişler üç eskavatör zemini inşaat temel seviyesine indiriyor hızlı bir çalışma var her ne kadar kireç taşı zemin engellesede o işin sonuna gelmişler bundan sonra daha hızlı ilerler sadece o beton dökülen kısım olmadığını düşünüyorum komple gördüğünüz alanın tamamı yapılacak sadece beton pompasının uzanacağı mesafe kısıtlı olduğu için parçalı beton dökümü yapılıyor soğuk derze dikkat ekstra donatı ve mukavemet arttırıcı kimyasalı beton o işi çözer kısaca alanın tamamı üretime dahil olacak sadece beton dökülen yer değil
Dünde yerinde saydırayım dedi endeks %1,8 indi bizimki yeşil kapattı milleti dökmek ve trade ettirmek için elinden ne geliyorsa yapıyor tahtacısı tüh 168 den sataydım 160 dan geri alaydım dedimi millet rallide ilk hatalı işlemde peşinden bakakalır.
Gesanda bize 60-72 aralığında neler yaptılar ya bankalar x3 gitti gesan yerinde saydı endeks tavan gitti gesan yerinde saydı adamlar tahtaya öyle hakimdi ki insanlar silkelenene kadar yerinden kıpırdatmadı sonra 72 bir kırdı 400 rallisi geldi.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Şimdi dikkat ettim betonu direkt 90 dereceyle kesmişler bu durumda dilatasyon derzi yapacaklar sanırım çünkü iki farklı zamanda beton dökümü yapılacaksa beton 60 derecelik Bi açıyla önüne Bi setle genelde rabis teliyle beton kesilir beton 90 derecelik açıyla kenar kalıbıyla parlak yüzeyle kesilmez neyse şişleme yaparsınız epoksi takviyeli bu biraz uzmanlık alanıma giriyor da o yüzden detay vereyim dedim 30 yıldır işimi yapmadığım için içimde Bi özlem var heralde
Sonuç %100 büyümüş Bi üretim alanımız olacak patron çalışıyor bide şu kapları bekletmeden gönderse 10 numara olacak
Yer İmleri