Sayfa 116/445 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. [QUOTE=SADIKTAN;2772874]Valla bugun o kadar yorgunum ki atış bıle yapamıyorum basiretim bağlandı kendıme faydam yok resmen hala ıslem yapmadım...

Normalde halk 6.70 desteğinden yakın stoplu alırdım pastayı görünce soğudum..
    Garan 7.21 kırmasıyla 7.14 e kadar dusmesı 2dakıka surdu..
    93.42X üzerinde mı kapatacak yoksa yenıden 92.77Xe mı gıdecek hıcbır öngörüm yok...

üstat çğk güzel yorumlamışsın....

5 dklıktayız nedicede..

ytd ytd..

2. şimdi tekrar..93 565 diyo..

çarşamba
    kapanaış dow falan filan...

ytd...

2 robot piyasanın içine sıçıyor,bunlara dur denmezse daha çok bekleriz

bide bunlar ykb ve mer,ly ortak çalışan bir program kulandıkları muhtmel

4. Sadıktan dostum krdmd takip et....

3,09-3,12 oradan iyi bir tepki hareketi olmalı oraya yaklaştığında 5,6 kademe stobu göze alarak denemeye değer gibi...

yok oralarda da tutmazsa Allah rahmet eylesin deriz demire
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5. [QUOTE=ispartakus;2772920]
     Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Valla bugun o kadar yorgunum ki atış bıle yapamıyorum basiretim bağlandı kendıme faydam yok resmen hala ıslem yapmadım...

Normalde halk 6.70 desteğinden yakın stoplu alırdım pastayı görünce soğudum..
    Garan 7.21 kırmasıyla 7.14 e kadar dusmesı 2dakıka surdu..
    93.42X üzerinde mı kapatacak yoksa yenıden 92.77Xe mı gıdecek hıcbır öngörüm yok...

üstat çğk güzel yorumlamışsın....

5 dklıktayız nedicede..

ytd ytd..
    aslına bakarsa 6.76 açığa satış emri girdim 6.76 gördü ama 6.76dan alış olmadığı için emrim gerceklesmedi sonrada ben ınatlastım
    93.42X kırılmasıyla 93.77X e kadar dusmesı bır olmalıydı olmadı son 25dakkıa pala yapar yapacağını

6.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    2 robot piyasanın içine sıçıyor,bunlara dur denmezse daha çok bekleriz

bide bunlar ykb ve mer,ly ortak çalışan bir program kulandıkları muhtmel
    Sadik dostum selamlar.😀
    Yapi kredi kimin koclarin .. ali koc nerede baskan.fenerbahce. bu klup ligde nerede dipte... simdi neden dipte cunki ykb piyasayi dü... milletin ahi fenerden cikiyor🤣

7.  Alıntı Originally Posted by amator_kurt Yazıyı Oku
    Sadik dostum selamlar.��
    Yapi kredi kimin koclarin .. ali koc nerede baskan.fenerbahce. bu klup ligde nerede dipte... simdi neden dipte cunki ykb piyasayi dü... milletin ahi fenerden cikiyor��
    Aleykum selam can dostum arada buraya yazıyorum aga haberin ola

Bu arada fenerli olarak alı koc baskan fener perisan sokğa cıkamaz olduk aga

[QUOTE=SADIKTAN;2772969]
     Alıntı Originally Posted by ispartakus Yazıyı Oku

aslına bakarsa 6.76 açığa satış emri girdim 6.76 gördü ama 6.76dan alış olmadığı için emrim gerceklesmedi sonrada ben ınatlastım
    93.42X kırılmasıyla 93.77X e kadar dusmesı bır olmalıydı olmadı son 25dakkıa pala yapar yapacağını
    Hocam piyasayı siz bozdunuz bir rakam teleffuz ettiniz pala bunu görev bildi

WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 116/445 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •