Sayfa 1165/2372 İlkİlk ... 1656651065111511551163116411651166116711751215126516652165 ... SonSon
Arama sonucu : 18973 madde; 9,313 - 9,320 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Özcan KADIOĞLU 🇹🇷
    @okadioglu
    ·
    50d
    Toplumun karşısına çıktığında liyakat liyakat diyorsun kendi partinde liyakatın zerresini uygulamadığın gibi uygulamak için çaba bile sarfetmiyorsun.

Sonra da çıkıp milletten oy bekliyorsun.

Millette böyle sana samimiyetsiz demeçlerin üzerine Osmanlı tokadını yapıştırır işte !
    @erefefik

2. Canan Kaftancıoğlu:

"Öcalan, terör örgütünün kurucusudur."
    @erefefik

3. Diyelim ki, 28 mayista Kilicdaroglu kazandi ve CB'ni oldu.
    Meclis çoğunluğu Cumhur Ittifakinda yani Erdoğan'da.
    Yine diyelim ki, Erdogan, parlemanter sisteme geri dönüş icin bir yasa tasarisi getirdi ve meclisten gecirdi. Aksener, Davutoglu, Babacan, Karamollaoglu ve Uysal yani Halil Ibraam sofrasinin Kilicdaroglu disindaki tum elemanlari bunu kabul edeceklerdir, hdp de kabul edecektir, sadece Bahceli kabul etmez.
    Tasari meclisten kesinlikle gecer. CB Kilicdaroglu'nun onune gelir. Onaylamazsa tasari yasalasmaz. Veto edebilir. Veto ederse bunu millete nasil anlatacak?
    Diyelim ki, veto etti, bir sure sonra ayni tasariyi yeniden onune getirirler.
    Kilicdaroglu'nun hiç şansi yok, CB'ligi yapacaksa da Tayyip Agamin izni ile yapacak.
    Piro, topal ördek.
    @erefefik

4. https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...yecek--1950963

Eski AKP'li vekilden çarpıcı iddia: 'Parlamenter sistemi Erdoğan isteyecek '.
    Erdogan'in secim öncesi "parlemanter sisteme geri donulebilir" sozu vardi. Bütün film geri donus uzerine kurulmus olabilir. Suan bu senaryoyu oynuyor olabiliriz.

"AK PARTİ SEÇİMDE KAYBEDERSE DAĞILIR"
    Üstün şunları söyledi:

"AK Parti seçimde kaybettikten sonra dağılır. Sayın Cumhurbaşkanı’ da kaybettikten sonra ilk aklına gelecek şey muhalefete önerge verip parlamenter sisteme ikna etmek için kendi mücadele edecek ve bu mücadeleyi belki ana muhalefet partisi lideri olarak yapacak belki de sadece muhalefet olarak yapacak. Ben Tayyip beyin, AK Parti Genel Başkanı olarak parlamenter sisteme geçmek için ilk öneri verecek kişinin olduğuna inanıyorum. Şu anki yetkileri düşünün muhalefetin elinde herhangi birine geçtiği zaman Tayyip Bey bu yetkilerin muhalefetten iktidara geçmiş birisinde olmasını istemez çünkü yetkilerin ne kadar geniş olduğunu biliyor buna istinaden ilk önerge verecek kişi AK Parti ve sayın Cumhurbaşkanı olur diye düşünüyorum."
    @erefefik

5. Kılıçdaroğlu:

"Ben terör örgütleriyle masaya oturmadım ve oturmayacağım."
    @erefefik

6. Bankalar KMH hesaplarında limitleri düşürdü…
    @erefefik

7. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:Halep Misakı Milli sınırları içindedir. Oranın insanı bizim insanımızdır.
    Orası seneler once terk edildi. Dunku 100 milyar dolara cuvap veriyor, yuksek ihtimal.
    @erefefik

8. Yavuz Ağıralioğlu Türk-İslam çizgisi ekseninde yeni parti kuruyor. Startı çoktan verdi.
    @erefefik

Sayfa 1165/2372 İlkİlk ... 1656651065111511551163116411651166116711751215126516652165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •