Toplandığımız Rakı sofralarında KODLARI 3 defa verdim!
Dinlemedin ki?
Habire RAKI içmekle meşguldün sen!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplandığımız Rakı sofralarında KODLARI 3 defa verdim!
Dinlemedin ki?
Habire RAKI içmekle meşguldün sen!
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Toplantıdaki RAKI MASASINDA “ehdiyar” denilen kişi EKONOMİ ANNATIYOR, kodları veriyor, ONA EHDİYAR DİYEN bunu alamıyor?
Eyyy Ahali, bu durumda kim EHDİYAR??
(Eski Toprak var burada eskii, Oturduğu gibi içer, içtiği gibi kalkar, kaltığında OTURDUĞU gibidir! Dağılmaz yani)
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Ağam bizimlen eğlenir..
Şarap neyim ısmarlıcaksan bi koşu gelelim...
Degüstatör olarak yane,![]()
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Allah razi Olsun sevgljl babo ablmlz
Para Ile bile bu bllglerl alamayIz
Cümleten Hepimizden Allah razı olsun arkadaşlar, paylaşmak, bilginin zekatıdır.
Doğru bildiklerimizi paylaşmamız lazım, kimseyi kırmadan, üzmeden VE incitmeden.
Alan alır, almayanın da “Canı” sağolsun..
Sent from my iPhone using hisse.net
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Babo abi,
Aşağıdaki şekilde bahsettiğin işi yapan dönemin TCMB başkanı Gazi Erçel'di. Sonradan o parayı Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak istedi ama kabul etmediler.
"... Yine KRİZ YOK söylentileri “ayyuk’a çıkmışken” Dönemin (ya TCMB başkanıydı ya da Maliye bakanıydı) yetkilisinin BÜTÜN PARASININ TAMAMI 1 gece önce USD $’ı na çevrilmişti! Kendisi açıkladı;
“Arkadaşlar benim paramı da dövize çevirmişler, ben çevirmedim” dedi..."
Yer İmleri