AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Bire on para kazanmadan vermememiz lazim.
VC isi boyle.
3 sene kazanirsin 10 kati, sonra 5 sene yatarsin..
Elimizde toplam sermayenin %80 ine sahip oldugumuz 4 tane, %20 sine sahip oldugumuz 2 tane sirket var.
Borc yok, kasada para da var.
2 tanesini guzel fiyata satsak su andaki defter degerinin 3 kati hasilat saglayabilriz rahatlikla.
Bu nedenle ben de tamamen dugusal olasi 31 lere karsi yanimda bol miktarda islak mendil bulundurarak tekrar biriktirmeye basliyorum.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
önümüzdeki 3-5 ayda şirketleri sattı sattı, yoksa krizde rahat 30-40 kuruşlardan işlem görür...
%10 zararı beğenmeyenler paranın %10 unun kurtabildim diye şükür namazı kılarlar eyüp sultanda...
http://www.businessht.com.tr/piyasal...e-cok-benziyor
0.77 TL yazdığımda herkes kızardı . Artık o fiyatların olmadığını sağır sultan bile duydu .
Önümüzdeki krizden bahsetmişsiniz , sanıyorum dolar çıkışına takılmışsınız .
Ben krizin haziranda başlayabileceğini öngörüyordum o zaman merkez de 80 B$ vardı .
Şimdilerde 120 BDolara dayandı . Artık kriz filan olmaz .
Almanya ile savaşa mı gireceğiz . Yada Ortadoğu yu mu şekillendireceğiz . Hikaye bunlar .
Her zaman olduğu gibi korku edebiyatı . Elimizde bulunan ve kötü yönetilen mal iyi durumda .
Yönetenlerin sorunu derinleştirdiği de kesinleşmiştir . Yani IS Grubu bunu bilerek yapıyor .
Biz de bulunan lotlar belli ISYAT da 10 milyon lot dan fazlası var . Onlar kafalarına takmıyor da biz neden hırs yapıyoruz onu anlamıyorum . O yüzden her daim alıyorum gene alıyorum ben bunu hep yapıyorum .
Kısaca söylersek pala ISGSY de kriz filan yok Türkiye de ise kriz zaten bizim yaşam biçimimiz .
Gene trade kağıdı olduğu kanıtlandı .
sabah sat 1.83 - 1.84 SAT ,
öğlene doğru al 1.79 ,
pazartesi salı sat 1.82 .
Tatlı para . Kapanış borsa yukarı olacak .
Dip NoT : 1.79 - 1.80 e alınabilir mi bu gün ?
Konsolide olmayan bilançoya göre kar 1919 TL dir
Konsolide de 25 000 olabilir![]()
Yer İmleri