İTHALAT 2018 4. ÇEYREKTE YÜZDE 24,4 DARALDI, ÖNCEKİ -%16,8
ithalata dayalı büyüme artık bitti
İTHALAT 2018 4. ÇEYREKTE YÜZDE 24,4 DARALDI, ÖNCEKİ -%16,8
ithalata dayalı büyüme artık bitti
bir halt olacağı yok.
Sanayi 2018 4. çeyrekte %6,4 daraldı, önceki %0,1 artış
tarım 2018 4. çeyrekte %0,5 daraldı, önceki %1,8 artış
bir halt olacağı yok.
Jandarma ekiplerinin Kayseri merkezde 7 ilde eş zamanlı yaptığı operasyonda, yeşil reçete ile alınan ilaçları yasa dışı yollarla sattıkları ileri sürülen ve aralarında eczacılar ve doktorların da bulunduğu 30 kişi adliyeye sevk edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dinamik Menkul ( https://dinamikmenkul.com/ ) Tarafından
Hazırlanan EUR/USD Paritesi Analizi:
"Euro bölgesinin lokomotif ekonomisi olan Almanya'da Ocak ayı ihracaat %0.0 ve ithalat 1.5% ile beklentilerin üzerinde açıklandı.
Almanya sanayi üretimi ise Ocak ayında -%0.8 ile beklentileri karşılayamadı. 1.1220 seviyesi üzerinde ki fiyatlamalarına devam eden parite, Avrupa seansının başlangıcı ile birlikte yukarı yönlü denemeler gerçekleştirdi. Paritenin 1.1220 seviyesi üzerinde ki seyri devam ettiği sürece Euro lehine algının güçleneceğini hatırlatmakta fayda görüyoruz. Böyle bir senaryonun yaşanması durumunda 1.1253 ve
1.1285 direnç seviyeleri gündeme gelebilir. Son bir haftadır dolar lehine esen rüzgarın tekrar canlanması durumunda ise 1.1220 destek seviyesini dikkatle takip edeceğiz. Bu seviyenin kısa vadede piyasada ciddi bir destek oluşturacağını düşünsek de olası kırılmalarda aşağı yönlü seyir 1.1103 seviyesine doğru derinleşebilir.
Destek: 1.1220 - 1.1103 - 1.0980
Direnç: 1.1253 - 1.1285 - 1.1314 "
bir halt olacağı yok.
bir halt olacağı yok.
albayrak'a bakıyorum da kredebilitesini ve inandırıcılığını tüketmekle meşgul. iyimser olmak başka her durumu olumlu yorumlamak başka.iyiye iyi kötüye kötü diyeceksin ki insanlar sana inanabilsin, güvenebilsin. gemi batarken herşey yolunda panik yapmayın diyen kaptandan ne farkın var??? toy işte ama burası acemiliğini atacağı eski külüstür murat 131 değil...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri