Sayfa 117/931 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 929 - 936 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. http://aa.com.tr/tr/analiz-haber/tuy...kaliyor/849555
    Bu yazı da burada dursun...

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. şuan 91 den bir miktar çıkış yapıcam almıyor. az birşey satıyorum aslında ama böyle bitmez o 5 - 100 - 20 adet falan alıyor az bir şey yüklense bitecek. 90 kuruştan da satmak istemiyorum hırs yaptım. önümüzdeki haftalarda geri dönücem ama inşallah aynı yerlerden yakalarım
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

3. temettu yatirimciligin en güzel yani yılbaşının geliyor olmasıdır...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

4.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    şuan 91 den bir miktar çıkış yapıcam almıyor. az birşey satıyorum aslında ama böyle bitmez o 5 - 100 - 20 adet falan alıyor az bir şey yüklense bitecek. 90 kuruştan da satmak istemiyorum hırs yaptım. önümüzdeki haftalarda geri dönücem ama inşallah aynı yerlerden yakalarım
    Bu işlerin garantisi olmaz ama İşyat, Ocak'tan itibaren yavaş yavaş yukarıya süzülmeye başlar. Şubat-Mart'ta tavanını yapar.
    Genel ortak beklenti İşyat'ın bu sene 0,15 kuruş vermesi yönünde. Borsadaki genel hava çok olumsuz olmazsa ve Ocak ayına 0.91-92'lerden girerse 1,05-1,10 aralığını görebilir bu sene Şubat-Mart arası.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bu zamanlar 0,84-0,85'lerdeydi. Temettü'ye doğru 1,05'i dahi gördü. Bu sene hem kar daha fazla hemde atağa 0,85'lerden değil 0,90'lardan başlıyor.

5. Piyasada had safhada likidite darligi oldugunu dusunuyorum.

Yoksa hic kimse, 3 ay sonra 9.000 TL.sine 1.500 TL. alacagi bir yatirimi iskalamaz.

3 ay'da % 17 ciddi kar'dir.

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Piyasada had safhada likidite darligi oldugunu dusunuyorum.

Yoksa hic kimse, 3 ay sonra 9.000 TL.sine 1.500 TL. alacagi bir yatirimi iskalamaz.

3 ay'da % 17 ciddi kar'dir.
    Sn.Hısım likidite darlığı na bende inanıyorum.
    Olanda zaten prim yapan hisse kovalıyor.
    Esasında piyasa şaşırmış vaziyette kimse net önünü göremiyor.
    Dolarcilar beklemede, altıncılar beklemede, emlak gayrimenkul beklemede, borsa düşecek beklentisi vardi, tersine sürdü.
    Yararlanan yararlandi.

Şimdi Isyat a bakıyorum.
    Bu dalgada bile hala 89-90
    Haa aşırı primlenmesi benim işime gelmiyor.

Ama arada bir alim ve satim fırsatı vermesi lazım.
    Uzun süredir öyle bir fiyatta duruyorki ne alabilmeye cesaret ediyorsun, nede satarsam yerine koyamam diye endiseleniyorsun.

Tamam temettu hissesi bu ama senede ortalama 4 kere alim satim fırsatı vermez ise bu hissenin müşterileri bellidir.
    Dahada kimseyi beklemeyelim.

Seneden seneye mevduat faizi gibi alır paramızı otururuz kosemize.

Senenin belirli zamanlarindada portföy değişikliği yapmak istedigimizdede paramız mkk dan bloke koyulmuş gibi kilitli olduğundan isyat hisselerimize dokunamayiz.

Şu an hisse en azından 94-97 lerde olmaliydiki alan alır satan satar bir al benisi olur.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ctugrul Yazıyı Oku
    Bu işlerin garantisi olmaz ama İşyat, Ocak'tan itibaren yavaş yavaş yukarıya süzülmeye başlar. Şubat-Mart'ta tavanını yapar.
    Genel ortak beklenti İşyat'ın bu sene 0,15 kuruş vermesi yönünde. Borsadaki genel hava çok olumsuz olmazsa ve Ocak ayına 0.91-92'lerden girerse 1,05-1,10 aralığını görebilir bu sene Şubat-Mart arası.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bu zamanlar 0,84-0,85'lerdeydi. Temettü'ye doğru 1,05'i dahi gördü. Bu sene hem kar daha fazla hemde atağa 0,85'lerden değil 0,90'lardan başlıyor.
    sayın @ctugrul çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. ufak bir nakit ihtiyacım vardı. 91 kuruştan yavaş yavaş almaya başladı. verdiğim satışı bitirmedi (3-4 bin kadar aldı) gerçi gerekte kalmadı almadığı bir bakıma iyide olmuş oldu. isterse ocak 15 e kadar 1 tl zaten bundan sonra 16 ocakta 1 tl den alsa vermem
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

8.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku

Ama arada bir alim ve satim fırsatı vermesi lazım.
    Uzun süredir öyle bir fiyatta duruyorki ne alabilmeye cesaret ediyorsun, nede satarsam yerine koyamam diye endiseleniyorsun.

Şu an hisse en azından 94-97 lerde olmaliydiki alan alır satan satar bir al benisi olur.
    Sayın boschyatirim, aslında hissemiz temettüden hemen sonra, ayrıca mayıs ve eylül ayları gibi kimi dönemlerde alım, subat-mart ayları ve kimi hacimli günlerde satım fırsatı veriyor, ancak dediğiniz gibi büyük fiyat değişimleri gerçekleşmiyor. Ben bu alım ve satımları yaparken birim pay değerimizi baz alarak fiyattaki değişimlere bakıyorum, ve satarsam da satıştan gelen paranın tamamını düşüşlerde gene isyata yatırarak lot arttırıyorum.

Ve dediğiniz gibi hissemiz ucuz.Bugünkü pay değerine geçen temettü öncesi şubat ayında ulaşabilmiştik. gecen yıl bu zamanda bp değeri 1.452212 fiyat 95 krsken bugün deger 1.489947 fiyat 89 krs. Piyasanın hissemize biçtiği fiyatta faiz artışının etkisi olabilir diye düşünüyorum. Bırakalım ucuz olsun. lot çoğaltır, kar ettiğimiz sürece temettümüzü alır, maliyetimizi sıfırlayıp emekli oluruz.

Sayfa 117/931 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •