Originally Posted by Webster Otuzununda atmisininda alayininda... Resmen karhaneye dondu Üstad ben böyle birşey görmedim. Dün sabah 440 olan gram altın, bu sabah 460 oldu. 24 saat içinde 20 TL yükseldi. Söyleseler inanmam. 🤐
Originally Posted by Webster Otuzununda atmisininda alayininda... Resmen karhaneye dondu daha yeni başlıyoruz 😀 ben yeni başlıyorum yani 😀
Originally Posted by onur1064 daha yeni başlıyoruz ben yeni başlıyorum yani ustadım gümüş alın derken siz bile muhtemelen böyle olacağını öngörmemişsinizdir tahminimce
Webster üstad gümüş byf uzun vadeli alınır mı? ne diyorsun?
Originally Posted by Blueberry Webster üstad gümüş byf uzun vadeli alınır mı? ne diyorsun? Valla tavan yapti Ben tavan giden hisseyi almam Gumusun ne kadar gidecegini gumusculer kestiremiyor
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by webster valla tavan yapti ben tavan giden hisseyi almam r emmi mi kayıp bana mı görünmüyor?
Originally Posted by Batman ustadım gümüş alın derken siz bile muhtemelen böyle olacağını öngörmemişsinizdir tahminimce hedef belirtmiyorum fakat hala elimde tutuyorum
Originally Posted by myfinans Aslında boşa kürek çekmişim. Mayısta oluşturduğum gram altın ve gram gümüş sepeti 2 ayda %30 getirmiş Hala da istikbal vaadediyor bu sepet. Bistte eurobondda stres çekeceğimize toptan bu sepete girseymişim keşke. Aynen katılıyorum size
Forum Rules
Yer İmleri