Sayfa 117/503 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 929 - 936 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Yarın bilanço gelecek sanırım. Orada biraz sallayabilir. Sonra yola devam gibi görünüyor. Yaydan çıkan ok geri dönmez demişler... :ok:
    https://twitter.com/MatriksB/status/...uAR8Cbvnw&s=08

2. Aksen ve Akenerji aylık grafiklerini paylaşmak istiyorum. Akenerji grafiğine bakarsanız bir kaç aydır güzel prim yapmış. Ama Aksen grafiğine bakarsanız onun primi dudak uçaklatacak bir çıkışı gösteriyor...

Şimdi zurnanın zırt dediği yere gelecek olursak 2018'e gelene kadar AKSEN/AKENR grafiği 1.4 gibi bir ortalamada devam etmiş. Oradan sonra Akenerji'nin Dolar kredilerinin etkisi ile Akenerji nal toplarken borçsuz Aksen almış başını gitmiş. Ta ki enerji krizi Akenerji'ye destek çıkana kadar...

Belki bu rasyo tekrar 1.4'e inmez ama daha gideceği çok yol var gibi görünüyor enerji fiyatlarının içinde olduğu bu ortamda...

Dil aslandır, yatar eşikte...

3. Bu grafiklerin aylık olduğunu vurgulamak istiyorum. Bugün alıp, yarın fiyat ne oldu diye bakacak biri için hiçbir anlamı yok ama uzun vadede 1.25 GW ve 1.55 GW kapasitelik iki şirketin fiyatı ortalamalara yakınsayacaktır...

4. Zarar kağıt üstünde bir zarar. Nakit 3 ayda 2 katına çıkmış. Alacakları 3 katına çıkmış. Hasılatı 3.9 Milyardan 9.8 Milyar Liraya çıkmış. Brüt kar iki katına çıkmış. Böyle giderse bahara patlamış mısır yemekten kilo alırız cümleten...

5. Yarın ne olacak diye soran varsa onu ancak bizim İspanyol bilir ama onun da pek paylaşmak isteyeceğini sanmıyorum...:oleyo:

6. İlk bakişta kötü. İnceleyince güzel bilanço. Kararı piyasa versin.

tuvalet kağıdı hedefe yaklaştı

patlamış mısıra daha var

Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Film başlıyor... Eğleniyor muyuz? :yahoo:

dipnot 15 hakkında ne düşünüyorsunuz? hiç bu kadar yüksek olmamıştı

Sayfa 117/503 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz