Abd de resesyon beklentisi. Fed erken toplancakmış. Başkan üyeleri çağırmış kimi son yudum çayını içerken kimi boğazında lokması kimide sabah namazına abdest alırken yakalanmış. Uykuda olanlara daha ulaşılamamış.
Abd de resesyon beklentisi. Fed erken toplancakmış. Başkan üyeleri çağırmış kimi son yudum çayını içerken kimi boğazında lokması kimide sabah namazına abdest alırken yakalanmış. Uykuda olanlara daha ulaşılamamış.
ne dedisek o . ekonomide güven sadece güven . tüik rakamlı bakın bakın eflasyon düşüyor pahalılık var ama olsun en azından eflasyon düşüyo komedisi.ve ekonomi yönetimide tüik rakamlı analiz yapıyor başardık diyor.bofa da milyarlarca liralık hisse satıp kaçıyo.sahi yabancı seviyesi % kaç ?.ereğliye gelince tukaş ardından hektaş , sırada ereğlimi var.oyak maaşlı memurlar çok önemli iş peşinde gibi .izle incele araştır.tukaşı , sonra hektaşı ve ereğli neden hala çöküşte .şişeleme de çöküşte ordada enteresan bi işfinans garabeti var. % 35 pay nasıl el değiştirmişti aynı tukaşlama grubunca.biri oyaklama biri işsandıklama chp leme .önemli izle incele araştır.aselsan falan onlarda ayrı varlık fonları çöküşü .hemde kaos düzeninde savunma sanayi hissesi nasıl çöker enteresan .
Para her zaman kazanılır önemli olan sağlık sıhhat
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
vix korku endeksi gün içi 66 yı gördü şuanda 33,8....borsanın düşmesi için sebep yok suni gündem suni hikayeler ile bir yere kadar....bu yıl hedefim bist 100 için 15000 ler...yarından itibaren borsanın toparlayacağını düşünüyorum....ytd
Tuprs a bak hele. 10 tl temettü açıklamış. Üç sene önce aynı fiyattaydı ereğli ile.
rahatlamak için yazıyorum ciddiye almayın
taban nedir ereğli. sabırlı insanım ama bu ne ya! hangi hisse taban yapmış. sanki onlar gibi en az %100 yaptın da geçen sene. satacağımdan değil, nereye gideceksin yani? yeter valla, satacaksanız 30a kadar satın! şirkete inananlar alsın bari. ne bu oyuncak gibi.
Yer İmleri