Sayfa 1175/1527 İlkİlk ... 17567510751125116511731174117511761177118512251275 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,393 - 9,400 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Yarın asuzu almam lazım mutlaka tepkisi olur onunda yanilmazsam
    kardeşim sen hep burada kal. mümkünse daha çok paylaşım yap. asuzu gaptırdı

Alıntı Originally Posted by Kurtcebe Yazıyı Oku
    kardeşim sen hep burada kal. mümkünse daha çok paylaşım yap. asuzu gaptırdı
    Ben imamım dediğimi mutlaka yapin ama yaptığımı asla yapmayın ben de sadece 1 adet lot var.. allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın daha ne diyeyim kendime bilemedim [emoji23][emoji23][emoji23]
    Asuza ya ozel bir durumdan cikmadigi icin kisada kalıcı olmayabilir dikkat edin

Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Barbaros hocam ironi yaptın heralde..Son cümle direkt bir siyasi partinin liderinin ve partisinin dini de siyasete alet ederken günlük kullandıkları slogan..[emoji1]

Ayrıca burada bizbizeyiz..burası bir hisse topiği değil..özel bir topic.. burada kural karşılıklı nezaket ve Başkanı Akadian..başka hisse topiclerinden farklıyız burada..buranin kurulma amacı ara ara gelip baskalarina kendi düşünce tarzını empoze etmeye çalışıp ayar vermeye çalışan tipler vardı.yok burda baska hisse paylasmayin.. yok bilmem ne yapmayin yazan tipler...onlar buraya bulaşamıyor artık..burada herkez bildiğini ama dogru ama yanlış paylaşır taktiri okuyanlar eder..kişinin kendi kendini taktir etmesine gerek yok..karsilikli kibarlik olduğu sürece arada kırmadan kırılmadan siyaset te konusulabilinir temponun yoğun olmadığı durumlarda.. bunda bir sakınca yok..benim fikrim tabii
    yunusun sözüdür. kesinlikle siyasi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    .............................

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    Hocam normalde öyle de bu sözü siyasi mitinglerde kullanan Hz.Yunus değil [emoji1][emoji1]
    Bu arada Hürol hocam iyidir inşallah.. bugün göremedik kendisini.. cok alistirdi bizi kademelere..o olmayinca eksiklik hissediyoruz artık..
    Vestel asuzu banvit yatas netas benim ana takibimde olan hisseler (yatas netas banvit Deniz hocanın çizimlerinden takibe aldıklarım.)hicbirini yakalayamadım hepsi yükseldi.. deniz hoca sasa demisti tam destekten kapadı neyapar arkadaslar sizce?
    Son düzenleme : ucanlaz; 28-02-2019 saat: 11:28.

6. biraz erken olacak ama herhalde 6,13 yolculuğu başladı..5,91 sağlam durmalı...loruhano hocam mümkünse bana bir kıyak geçsen

7. Ortaya Karışık

Siyaseti kapatalım arkadaşlar. Şahsen Atatürk’e de Osmanlı imparatorluğuna da saygısı olan ve bunları karşı karışıya getiren mallardan nefret eden, vatanını seven milli görüşlü biri olarak ülkede bir kesimin atatürkü ciddi sömürdüğünü bir kesimin bundan daha kötüsü dini sömürdüğünü ve maalesef deizmi arttırdığını,beka meka ayakları yapıp koltukta kalmaya çalıştığını eleştirmenin sonu yok. İki Gerçekler ortada herkesin aklı var görüyor.

24 hazirandan sonra ben bıraktım size de önerim siz de bırakın. Kafanız rahatlar.

Siyasiler bizi bize bıraksa daha iyi anlaşırız. Geren ayrıştıran kendileri. Hırsları için bize yapmadıkları kalmıyor. Yazık valla. Her kesim siyasiler için konuşuyorum yanlış anlaşılmasın

Konu kapandığına göre şunu söyliyeyim aselsandan kurtulmuşum iyi ki 24.58 olmuş şerefsz. 2013 ten sonra yine aldım yine elektriğim tutmadı. Kabahat bende ama kabul[emoji3526] neyse hayırlısı. Hayırlı bol kazançlar.

Sent from my iPhone

8.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    biraz erken olacak ama herhalde 6,13 yolculuğu başladı..5,91 sağlam durmalı...loruhano hocam mümkünse bana bir kıyak geçsen
    Hocam ben 6.13 lere gelirse denizin dediği 6.51 e deymeden döneceğini sanmıyorum bakalım tepki gelebilir çok baskılandı.

Sent from my iPhone

Sayfa 1175/1527 İlkİlk ... 17567510751125116511731174117511761177118512251275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •