Hocam normalde öyle de bu sözü siyasi mitinglerde kullanan Hz.Yunus değil [emoji1][emoji1]
Bu arada Hürol hocam iyidir inşallah.. bugün göremedik kendisini.. cok alistirdi bizi kademelere..o olmayinca eksiklik hissediyoruz artık..
Vestel asuzu banvit yatas netas benim ana takibimde olan hisseler (yatas netas banvit Deniz hocanın çizimlerinden takibe aldıklarım.)hicbirini yakalayamadım hepsi yükseldi.. deniz hoca sasa demisti tam destekten kapadı neyapar arkadaslar sizce?
hürol hoca yoksa tamam hareket başlasın demek olurmu acaba?😂🤣😂🤣😂
Sasa saatlikte macd henüz kesmedi ama günlükte kesmiş gibi
Duzeltme... 8.46 an itibari ile.. ikili dip sonrası yikarimi asagimi kiracak dananim kuyruğu sallaniyor
Sasa saatlikte macd henüz kesmedi ama günlükte kesmiş gibi
Duzeltme... 8.46 an itibari ile.. ikili dip sonrası yikarimi asagimi kiracak dananim kuyruğu sallaniyor
Ï
Sasa aldım 8.47 kırmazsa 9.12 ye kadar buradayım. 8.40 stop. Sen hissettin mi ortak?)
Hocam ben 6.13 lere gelirse denizin dediği 6.51 e deymeden döneceğini sanmıyorum bakalım tepki gelebilir çok baskılandı.
Sent from my iPhone
bende hedefliyorum.... ama ben tecrübesi az olan arkadaşlara yol tarifi veriyorum..syn akadian..6,13 üzeri kapanış olursa sıralı dirençleri gün içinde yine vermeye devam edeceğim... müsadenizle..syglar..SYN akadian
Yer İmleri