Sayfa 118/462 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 3696 madde; 937 - 944 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Hisse ile ilgili ilk defa yazıyorum.
    Ama 3 TL lerden beri izliyorum.
    Elimde tek lot yok.
    Tecrübeme göre 15 TL olmadan bu düşüşte hisseye girilmez.
    Girenin canı çok yanar.
    Zaten balon bir hisse oldu.

2. Kaptan a bir soruda ben sorayım. Kottan çıkma ihtimali nedir ve nasıl çıkar

3. Bu hisseden kazanan sadece içerden bilgi almış olanlar olur.
    Yine Ky için hüsran yine zarar.

4. Rahip i bırakınca HALK BANK asının önü açıldı.
    Sanırım bunu bildikleri için 60 TL den çöküş başladı.
    Her şey planlı.
    Borsa tam kumar olmuş.
    Geçmiş olsun....

5. Yok kalkınma bankası şöyle olacak.
    Yok efendim yapılandırılacak.
    Bu bahanelerle 1.5 TL OLAN HİSSEYİ KY ya ortalama 35-45 aralığından yüklediler.
    Bu tam bir ş. Efsizlik.

6. Bundan sonra bu hisseden sadece kumar şansı iyi olanlar kazanır.

7.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    sayın kaptan, şimden sonra fiyat aralığı ne olabilir.nereleri görebilir yada göremez. görüşünüz nedir ?
    Walla fiyat yorumunda bulunmak istemiyorum bu volaliteyle fiyat yorumu yapilamazda.
    Sadece sunu soyleyim yukselis basladiginda bu basliga yazmistim. Bankacilik endexinin f/k ortalamasi ve pd/dd ortalamasi ne farkindamisiniz diye. Hadi ortalamadan sapsin ve bu ortalamanin 2 katina ciksin boyle bir durumda nekadar kar bekliyorsunuzda hedef koyuyorsunuz diye

Bir arkadas cikti piyasa suani degil gelecegi fiyatliyor dedi. Peki dedim icimden oturdum izledim. Sonucta kimseye ne fiyat verebilirim ne yatirimlarina yon verebilirim. Verirsem suc islemis olurum. Sadece yatirimlarinizi dusunerek gerekli risk analizlerinizi yaparak degerlendirin. Belki kacan trenler gorursunuz ama birak giderse gitsin altimda arabam var istedigim zaman giderim diyebilirsiniz.

Uzuldugum nokta insanlar arabasindan inip tren pesinde kosturuyorlar hemde oyle bir telasla iniyorki arabadan, anahtarda uzerinde kaliyor. O trene binsede binmesede o arabanin artik calinma riski var ustelik anahtari uzerinde birakilmis araba calininca kaskoda karsilamiyor...

Ytd

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Cakirkaptan Yazıyı Oku
    1. Sorunun cevabi paylastigim link de mevcut bist her yil ocak ve temmuz ayinda ordaki yazan datalara gore sirketleri gruplandiriyor ve her grubun max emir buyuklugu sabit.

2. isbankasinin chpdeki hisselerinin biryere deviri imkansiz olay arkadaslar. Kisi kisidir bu tuzelde olabilir gercek kiside olabilir. Tuzel kisi bir siyasi partide olabilir bir sirkette olabilir bir kurumda olabilir. Bir ulkenin meclisi hicbir kisinin varligini alip baska birisine veremez ha chp nin isbank paylari ha senin isbank paylarin bir farki yok. Gundemin bununla mesgul edilmesi halka acik bir sirketin ortaginin x veya y kisi olamasini tartismamiz ulke olarak bence cok sacma. Hadi diyelim burasi turkiye adelet dedigimiz bir kadin ismi olsun. Chp genel baskani o hisseleri hazineye verecegine borsada satar ama yine vermez diye tahminde bulunuyorum. Tskb icinde ayni seyler gecerlidir. Boydak ve koza grubu hisseleride cem uzanin hisselerine yapilan sekilde satilacak ve alacaklilara dagitilacaktir. Kisaca baska birisine ait varliklarin bu kisilerin rizasi olmadan kalkinma bankasina hibe edilmesi mumkun birsey degil.

2. Yukari dalgasi ya yeni temel verilerle gerceklesir yada spekulatif bir sekilde gerceklesir. Unutmayin bir temel veriyi bu sirkete nekadar kar ettirir diye yorumlamalisiniz.

Yatirim tavsiyesi degildir.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Koza mahkemesi henüz sonuçlanmadı.. sıradaki dava 1-2 kasımda..beklenti ve devlet kaynaklı haber akışı el konulacağı ve varlık fonuna alınacağı yönünde..şuan TMSF de.. Boydak ise müsaderesi yapıldı mahkeme kararı ile..
    CHP hisseleri daha önce de devlete alınmış ama sonrasında yapılan ihtilal ve hazırlanan anayasa ile tekrar iade edilmiş(tam tersi de olabilir tam hatırlayamadim).. yani daha önce de bu tiyatro gösterime girmiş .. demek ki istenildiği zaman keyfi kanun hazırlanır ve değişiklik yapılır.. burası İsveç değil sonuçta ..

Lenovo A3500-H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 118/462 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •