Sayfa 118/487 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 937 - 944 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Toprak mrgyo yanliş derinlik attın koza, attın tekrar sana zahmet mrgyo, atarmisınız kademeleri iyi akşamlar

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gyo nun sayfasina koydum

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

3. Teşekkür ediyorum iyi geceler

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. tahtaya bugün girdim iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama yarın seans içerisinde 0,98 altına dokunacak olursa anında stop olurum. 1,10 üstü kredi çekerim.

Bugunku hareketi çok sert oldu. 1,06 sonra 0,97 gördü ardından en yüksek 1,04 ve kapanış 1,01. Gyo hareketi ile sanki dikkat dağıtılmak istendi ve bilerek devre kestiler. Martı üzerinden oraya taşıdılar fazlaları gibi bir izlenim bıraktı bende.Yarın niyetini belli eder.
    Attached Images Attached Images
    Son düzenleme : İBİLOĞLU; 23-08-2017 saat: 00:36.
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

5.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    tahtaya bugün girdim iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama yarın seans içerisinde 0,98 altına dokunacak olursa anında stop olurum. 1,10 üstü kredi çekerim.

Bugunku hareketi çok sert oldu. 1,06 sonra 0,97 gördü ardından en yüksek 1,04 ve kapanış 1,01. Gyo hareketi ile sanki dikkat dağıtılmak istendi ve bilerek devre kestiler. Martı üzerinden oraya taşıdılar fazlaları gibi bir izlenim bıraktı bende.Yarın niyetini belli eder.
    Hacim herseyi belli ediyor ilgi buyumeye basladi hisseye adamlar bu ilgiyi dagitmak icin 98 altini gosterse cok ky dokulur ama tilki cakaldan kurnaz olmasi lazim😊bazen onlar gibi dusunmeyi becerirsek uygun fiyatlarda hisse almak mumkun dun 1.04 calisirken ardinda 1.02 2.milyon 1.03.2 milyon alici beklerken ben 1 tl alis yazdim bir turbulans yaptilar seasin kapanisina dogru benim lotlar geldi bugun dokmek icin 0.97 gorulebilir temkinli olmak lazim bit hikayesi varsa elbet fiyatlancak ama henuz hbr dusmedi yatirim tavsiye degildir

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Açıkçılar yana yakıla mal arıyorlar...Dün bugün açığa satış uçmuş böyle giderse ve mal bulamazlarsa temerrüt alımı gelebilir...

Direkt tavan...

Eşşek yükü açık var kapatmaları gereken....

7.  Alıntı Originally Posted by KurnazArap Yazıyı Oku
    Açıkçılar yana yakıla mal arıyorlar...Dün bugün açığa satış uçmuş böyle giderse ve mal bulamazlarsa temerrüt alımı gelebilir...

Direkt tavan...

Eşşek yükü açık var kapatmaları gereken....

20 M oldu açık..Vay anasını emenikem

8. Açıkçılar her yerden mal arıyorlar.Açıkçı demek adamın keyfe hisse satıp ileri öngörüsü ! İle para kazanmak neden küçük yatırımcı satar anlamam. Bu hisse yi alan herkes hedefin buralar olmadığını biliyor.bilmiyor isede neden alır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 118/487 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •