Sayfa 118/1024 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yiğit Bulut'un TRT Haber'de yaptığı açıklamalarından satır başları şöyle:

- Amerikalılar özgür mü, dünyanın en baskı altındaki vatandaşları.

- Türk - Rus İmparatorluğu tezinden asla vazgeçmedim.

- 1854'te Ruslarla el ele tutuşsaydık bugün Normandiya kıyılarında insanlar Rusça-Türkçe sözlükle dolaşıyor olurdu.

- Google kullanmayın, Yandex kullanın.

- Gidin Amerikaya, sterlin hesabı açmak istiyorum deyin. Açamazsınız, önce ABD Doları hesabı açmanız gerekiyor. Türkiye'de böyle mi? Bizi alıştırmışlar. Yok böyle bir genişlik. Bizi 30 yıldır dolarize etmişler.

- Bankacılık sistemimiz Avrupa ve ABD'den daha güvenli.

- Herkese sesleniyorum, 30 yıldır bu grafikleri ezbere biliyoruz. Yabancılar ne satıyorsa alın, 18-48 ay sonunda inanılmaz değerler ortaya çıkacak. Yabancılar satsın biz alalım, ben razıyım biz toplayalım.

- Ruslar, Türk savunma sistemleri Moskova'da showroom açsın diyor. Çok önemli işbirliklerine doğru gidiyoruz. Telefonlar bilgisayarlar Çin'de üretiliyor, ABD malı olduğuna bakmayın. Petrol burda gaz burada üretilebilecek her şey burada. İtalyan peyniri yemesek de olur. ABD'den gelen patlamış mısır yemesek de olur, inşallah patlamış mısır geri döner.

- Batıyla 200 yıllık ilişkilerimizi yeniden tanımlamak zorundayız. Adam bizi dolarize etmiş, alıştırmış.

- Rusya-Türkiye ilişkisi yeniden yazılıyor, bu ilişki Japonya'ya kadar uzanabilir. Çünkü hepsi ABD'nin doları onlara bir zoka olarak yutturduğunu anladı. Bütün dünya buna karşı ayağa kalmanın gerekli olduğunu Türkiye'yle birlikte anladı.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...imparatorlugu/

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    cundada otoparka girdim 7 tl dedi dün 5 tl idi dedim abi doalr %40 arttı dedi
    Adam hakli dolarla aliyor naapsin?

😂

3. Hayırlı olsun .

gene kurtlanmaya başlamış
    alo umutabi aşağıda ne ediyon gel hele topiğe
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    2017 yılında en çok ithal ettiğimiz ürünler :

Demir çelik ve hurdaları
    Hava taşıtları, uzay araçları
    Pamuk
    Turbojetler
    Yatlar, kayık, kano, diğer eğlence araçları e spor teknesi

Bunları listede göremedim.

Geçmiş yıllarda da uçak, uçak parçaları, bilgisayar, bilgisayar parçaları, soya fasulyesi, soya fasulyesi yağı, altın, taşkömürü gibi ürünler var.

Bunlar içinde de, sadece taşkömürünü listede gördüm.
    Tabi her zamanki gibi günün ek vergi şampiyonu ALKOLLÜ ÜRÜNLER olmuş.

Neyse, bunlar Trump'a ön uyarı diyelim.

Bu arada, 3 gündür ne kadar doları varsa, 6,5 7 aralığından, TL'ye çeviren tüm vatandaşlarımız gözlerimi yaşarttı.
    3 liralardan aldıkları dolarlarını satarak, yaptıkları fedakarlık için, kendilerine teşekkür ediyorum. (NEDENSE REİSLERİ DAHA ÖNCE 3'LÜ RAKAMLARDA, 4'LÜ RAKAMLARDA DEFALARCA ÇAĞRI YAPMIŞ, PEK BANKALARDA KUYRUKLAR OLUŞMAMIŞTI)
    Aynı fedakarlığın devamı olarak, bayram seyahatlerinde Osmangazi ve Yavuz Sultan köprülerini, mümkün mertebe kullanacaklarından hiç şüphe duymuyorum.
    Böyle zamanlar, dış lobilere karşı, birlik ve beraberlik zamanı.
    Son düzenleme : izmut; 15-08-2018 saat: 08:57.

Salı günü ev hapsinde bulunan Rahip Andrew Brunson’la görüşen ABD ateşesi Jeffrey Hovenier ABD’nin ek yaptırım tehdidini tekrarladı. Reuters’e konuşan adı verilmeyen Beyaz Saray kaynakları da Trump’ın rahibin salıverilmesi hususunda %100 kararlı olduğunun altını çizerek, gelişme olmazsa “bir kaç gün veya bir hafta içinde†ek yaptırımların gündeme geleceğini ifade ettiler.

New York Times gibi kaynaklar, sözü geçen yaptırımların THY ve Halkbank’ı hedef alabileceğini iddia ettiler.

http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...r-yolda-25355/

7. PKK/hdp'e oy veren ama Atatürk'e hayranım diyen

ABD ile ters düşmeyelim NATO'dan çıkmayalım diyen ama Che/D.Gezmiş'e hayranım diyen insanlara tanık oluyoruz...

Evrenimiz epey değişmiş, Madde ve KarşıMadde'nin birarada olduğuna da tanık olabiliriz...

Sayfa 118/1024 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •