Sayfa 118/236 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 1881 madde; 937 - 944 arası.

Konu: HUBVC - HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Az once yatirim ilişkilerini aradım sirketin marta kadar bedelli olacak dedi

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by 10lukhisse Yazıyı Oku
    Yemek sepetinin ceo sunun youtube daki tüm videolarını izledim. Yemek sepetinden sonra bir çok yatırımı batmış. Bir tek yemek sepeti var elinde. Kendi kendime sordum bu adam bile elinde yemek sepeti var sınırsız para var en önemlisi elinde müşteri bilgileri davranışları her şey var. Yinede ikinci bir unicorn çıkartamadı.
    Demek istediğim zor işer.
    İnşallah hubv başarılı olur. Türk şirketlerini uluslararası yerlerde görmek gurur verici.
    Bir çok oyun şirketimiz var gurur duyulacak
    Hocam dünyada Elon Musk ve Steve Jobs dışında ki bunların da hikayelerinde birkaç nokta var, ayrı sektörlerde (Alibaba - Ant Financial gibi uzantı şeklinde değil) birden fazla unicorn çıkarmış 5 kişi sayabilir misiniz?

Dünyada'da toplam 500'e yakın unicorn var zaten. Siz dünya ekonomi ve nüfusunun %1'ini oluşturan ülkeden bir kişinin duble unicorn yapmasını bekliyorsunuz? Biraz yüksek beklenti değil mi?

3. En azından 3-5 TL yi beklemek lazım o zaman.
     Alıntı Originally Posted by 10lukhisse Yazıyı Oku
    Son bir yılda en düşük kaç TL imiş diye bakarak karar verebilirsiniz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Mavideniz kardeş dün aldığını bugün nasıl zararsız sattın

5.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    asıl beklentisi olan hisse gyholdu adamlar dinlemedi gyhol düşsede alsam biraz yine
    Bencede siz gyhol alın bakın oda hergün düşüyor,...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by borsa1988 Yazıyı Oku
    Mavideniz kardeş dün aldığını bugün nasıl zararsız sattın
    Bugun satmadı dün sattı, satış şansı vermişlerdi... Bu tahtalarda elbet dönecek.. Bu denli düşmesi de saçma gelmiyor değil... Ulan hepiniz mi tek fiyatı beklediniz madem basacaktınız normal işlemde iken bassaydınız... Herhalde tek fiyatta basmak daha kolay geldi...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Dün almadım kardeşim salı günü aldım 37.72 den ilave alım da yaptım ben gap alıp yukarı gider dedim ama olmadı dün sabah 09.55 te sattım maliyetin çok az üstünden
    Bu sabah alacaktım baktım taban bozuluyor aklıma klnma geldi Cuma günü yüklü tabanda varken Pazartesi tabanı Bozar gibi yaptı Halbuki Cuma tabanda satıcı çoktu aynı durum olur dedim ve oldu illaki dönecek bir yerden ama nereden
     Alıntı Originally Posted by borsa1988 Yazıyı Oku
    Mavideniz kardeş dün aldığını bugün nasıl zararsız sattın
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Ben bunu Allah rızası için atıyorum ama bakmıyorlar
     Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    https://www.resimag.com/p1/87348fc772e.jpeg

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 118/236 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •