Az once yatirim ilişkilerini aradım sirketin marta kadar bedelli olacak dedi
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az once yatirim ilişkilerini aradım sirketin marta kadar bedelli olacak dedi
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam dünyada Elon Musk ve Steve Jobs dışında ki bunların da hikayelerinde birkaç nokta var, ayrı sektörlerde (Alibaba - Ant Financial gibi uzantı şeklinde değil) birden fazla unicorn çıkarmış 5 kişi sayabilir misiniz?
Dünyada'da toplam 500'e yakın unicorn var zaten. Siz dünya ekonomi ve nüfusunun %1'ini oluşturan ülkeden bir kişinin duble unicorn yapmasını bekliyorsunuz? Biraz yüksek beklenti değil mi?
Mavideniz kardeş dün aldığını bugün nasıl zararsız sattın
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Dün almadım kardeşim salı günü aldım 37.72 den ilave alım da yaptım ben gap alıp yukarı gider dedim ama olmadı dün sabah 09.55 te sattım maliyetin çok az üstünden
Bu sabah alacaktım baktım taban bozuluyor aklıma klnma geldi Cuma günü yüklü tabanda varken Pazartesi tabanı Bozar gibi yaptı Halbuki Cuma tabanda satıcı çoktu aynı durum olur dedim ve oldu illaki dönecek bir yerden ama neredenSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Ben bunu Allah rızası için atıyorum ama bakmıyorlar SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri