Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 118/146 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    öyle bir nick seçtim ki kimse kolay kolay o nici taşıyamayacak..o yüzden de benzersiz olacak..işte o yüzden borsada keko dedin mi sadece ben çıkarım...googlede kekonun hisse yorumları falan aratırsan herhalde çok yorum karşına çıkacaktır...onun dışında keko çok da meşhur bir isim değildir...kürtçede kardeş,arkadaş anlamına geliyor...tabi bir çok kişi bu ismi saf ,keriz ve cahil anlamında kullanıyor...

benim için çok da problem değil..böyle bir ismi taşımak herkesin harcı değildi işte onu da ben yaptım...

aslında keko nici ile insanlara önyargı ile bakanlar benden bilgi ve tecrübe konusunda hiç bir fayda sağlamamasını istedim...ama alçak gönüllü olanlar ,insanlara değer verenlerin ise benden yarar görmesini istedim...

o yüzden de topiklere ilk yazdığımda nicime bakıp hemen küçümseyenler kendilerini belli ediyorlar ve bir çoğu da beni banlıyorlar..sonra da kazançtan oluyorlar...
    Son düzenleme : keko; 05-11-2019 saat: 12:12.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    öyle bir nick seçtim ki kimse kolay kolay o nici taşıyamayacak..o yüzden de benzersiz olacak..işte o yüzden borsada keko dedin mi sadece ben çıkarım...googlede kekonun hisse yorumları falan aratırsan herhalde çok yorum karşına çıkacaktır...onun dışında keko çok da meşhur bir isim değildir...kürtçede kardeş,arkadaş anlamına geliyor...tabi bir çok kişi bu ismi saf ,keriz ve cahil anlamında kullanıyor...

benim için çok da problem değil..böyle bir ismi taşımak herkesin harcı değildi işte onu da ben yaptım...

aslında keko nici ile insanlara önyargı ile bakanlar benden bilgi ve tecrübe konusunda hiç bir fayda sağlamamasını istedim...ama alçak gönüllü olanlar ,insanlara değer verenlerin ise benden yarar görmesini istedim...

o yüzden de topiklere ilk yazdığımda nicime bakıp hemen küçümseyenler kendilerini belli ediyorlar ve bir çoğu da beni banlıyorlar..sonra da kazançtan oluyorlar...
    Yahu oyle de nik secilmez artik yani Keko. Habirden komik!

Tamam sagol, Kurtcesini de ogrenmis olduk.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    bu dede sanki diriliş dizisini izliyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    bu dede sanki diriliş dizisini izliyor....
    hiç şüphem yok. adamlar salona at getirmişler atın üzerinde izliyorlardı. o da bitti.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben de sizi tebrik etmek istiyorum...medeni cesaretinizden ve insanlığınızdan dolayı...burada çok atıştık ama sonuçta bir birimizin kalbini kırmamayı başardık...bunu herkes yapamaz...
    dostum dediğin gibi hele bir moraller yerine gelsin o vakit bol bol mizah yaparız...vakti geldiğinde artık şaban ile ilgili videoları da yapmama müsade edersin herhalde...şimdi buna cesaret edemiyorum çünkü moralin bozuk...

obbolov ile de sonra daha yakından ilgilenirim...ama bu topiğin yarısından çoğunu benim ile obbolovun atışması kaplamış..onun ile ilgili çok da malzeme kalmadı elimde...

Ehehehe "moda insanın kendine yakışanı giymesi imiş keko reyiz."
    Tam; mütevazılığın için tebrik edecekken...
    Belki de sen haklısındır. Nereden bileceğiz?
    Bol kazançlar.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Ehehehe "moda insanın kendine yakışanı giymesi imiş keko reyiz."
    Tam; mütevazılığın için tebrik edecekken...
    Belki de sen haklısındır. Nereden bileceğiz?
    Bol kazançlar.
    boşver dostum haklı veya haksız...önemli olan en zor günde dahi gülebilmek ve mizah yapabilmek...

bu arada benim karel bu gün yine gaza basmış... tek rakibimiz kilimasan demiştim..bakalım klimasan ile ne zaman kesişeceğiz...

Sayfa 118/146 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •