Sayfa 118/899 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 937 - 944 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bunlar bu sattıklarını bir geri alsa şişe 10 lira olur barış abi
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Allah'ınız kitabınız yok mu lan horozbinalar, bunlar nasıl hisse fiyatlarıııı? Bedavadan biraz pahalı ama yüzlerine bakan yok. Emekli Bilardocular Fonu sizin var ya yatacak yeriniz yok, o ıstakalar var ya o ıstakalar, hah işte understand you.

Ulen hadi Soda'yı sattınız da Tekfen'i niye satıyosunuz yav? İnşallah Cenifır kasırgası evlerinizi alır Konektikıt'a savurur.

Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Allah'ınız kitabınız yok mu lan horozbinalar, bunlar nasıl hisse fiyatlarıııı? Bedavadan biraz pahalı ama yüzlerine bakan yok. Emekli Bilardocular Fonu sizin var ya yatacak yeriniz yok, o ıstakalar var ya o ıstakalar, hah işte understand you.

Ulen hadi Soda'yı sattınız da Tekfen'i niye satıyosunuz yav? İnşallah Cenifır kasırgası evlerinizi alır Konektikıt'a savurur.
    Bence fazla isyan etme şişe grubun başına gelen Tekonun başına gelseydi vay anam babam vahy..

Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    bunlar bu sattıklarını bir geri alsa şişe 10 lira olur barış abi
    Geri alacak o kadar mal bulamazlar sanırsam Nasuh, daha fazla olur 10 u geçer, öyle bir hale geldik ki, artık bu kadar malı geri alsalardan çok bir bu kadar daha satarlar mı, satsalar ne olurun derdine düştüm.
    Ama şu bir gerçek bu kadar mal geri alınsa yucin Hakan Atillanın yerine başkan, Keko da eş başgan olur.

6. Sodacılar parti kursa şarapsızım %5,62 oy alırlar ve kilit parti olurlar.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    doçe 2 ay evvel çıkış 30 milyon un üzerinde miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Geri alacak o kadar mal bulamazlar sanırsam Nasuh, daha fazla olur 10 u geçer, öyle bir hale geldik ki, artık bu kadar malı geri alsalardan çok bir bu kadar daha satarlar mı, satsalar ne olurun derdine düştüm.
    Ama şu bir gerçek bu kadar mal geri alınsa yucin Hakan Atillanın yerine başkan, Keko da eş başgan olur.
    bizi de en azından bi onursal başkan yaparlar ellaam

Sayfa 118/899 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •