Sayfa 118/897 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 937 - 944 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Kağıt hiçbirşeyden etkilenmiyor sanki araziyle alakası yokmus gıbı...

2. artik imar cikti haberi lazim buna...boyle haberler oyle cok cikti ki...sanki kartal onaylasa aski surecine itiraz olmayacakmi...kim bunu bile bile mal alir ki...birde brut takasta oldugu icin nakit parayla aliniyor diye biliyorum...mesela aselsan sattin turgg alayim desen alamiyorsun...kardesim dun mesela turgg hissesi satti ak yatirimdan cimsa hissesi almak icin ama alamadi...t2 beklemesi gerekiyormus...eee durum bu iken kim bulasmak isterki buna

3. Aynen haklısınız bunu bu saftirikler hesap.edemedimi yâda biz abartioz tahta günlukci.tahtasi gel gitti o da bitti

4. Bundan 7 yıl önce henüz tarla iken 24 tl fiyatla halka açılmış. Dönümü o günkü kurla 1.3 milyon dolar. Şimdi baktığımızda müthiş bir para, Düşünün tarlanın dönümü 1.3 milyon dolar. Halka açan zaten kazanmış.Elindekileri defalarca almış satmış. Şimdi imar çıksa, arkasından müşteri çıksa, satsalar bu ortamda müşteri bulabilirlerse. 2 milyon dolara sattılar diyelim. fiyat 120 olur. Bu kadar eziyete büyük beklentiye 7 yıl bejlemeye dolar bazında % 50 kazanç olur. Bu bile bir fiyasko sayılır aslında ama buna bile bayram edeceğiz.
    Ben dönümü 1.4 milyon dolar değerle aldım ( 41 tl 13.66 dolar yani dönümü 1.4 milyon dolar) Kabul etmek gerekirki biz yanlış yere yatırım yapmışız. Bu hisse baştan çok pahallı bir bedelle halka açılmış zaten. Şimdi anlıyorumki wishful thinking düşünmüşüz. Yani kendi hüsnükuruntumuzun kurbanı olmuşuz. Tabi şıu aşamada artık beklemek zorundayız, çünkü sona yaklaştık ve en az % 100 bir getiri bizi bekliyor diye düşünüyorum. Ama onu bile bize kolay yedirmeyecekler gibi geliyor bana. Kimseyi karamsarlığa sokmak istemem ama kurgulanmış ve sadece halka açana yaramış bir süreçteyiz gibime geliyor. Umarım yanılırım

Yatrım Tavsiyesi Değildir

5. Hocam dolar bazina hiç girme.aselsani da yaklaşık 16 dolardan millete verdiler su an 5 dolar.etmio.. bu ulkede bence borsa.akilli yatirim.aracimi onu.sorgulamak.lazim 2 sene önce.araba aldım yüzde yüz getirdi.bindigimde kar

Zararda olduğumuz aşikar zaten. Adamların yedirmemek adına çevirdikleri fırıldağın hesabı yok. Yarın imar da çıkar kağıdı çekerler 55 - 60 seviyelerine. Sonra yok sattılar mı, proje mi yaptılar diye kağıt gene sıkışık bir bantta gider gelir. Olan gene bize olur.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Kademeler
    Birileri alacaksanız mal var yapıyor

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Abartmis 5555 lot haber gelmez ise brut takasın sonuna kadar bile satilmaz

Sayfa 118/897 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz