Sayfa 118/531 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. 28 Şubat'ın yardımcı aktörü Mesut Yılmaz bilahare mecliste 2006 miydi neydi aklandı mavi akım şu bu , cenazesinde eski yeni bütün devlet büyükleri saf tuttu
    dün akşam A Haber de Mesut beyin o dönemde soylediklerine bakınca kavgayı hep halk kendi arasında yapıyor yukarıda kavgalar, barislar ,ittifaklar çok hızlı değişiyor
    O yüzden aşağıdakilerden oluyoruz galiba hızlı dönme yeteneği eksik olduğundan yani ben olsam cenazesine gitmezdim nitekim akrabalarimdan var gitmem diye söylediğim .

Bu günlük fırçamızı yedik
    elhamdülillah.

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Bu günlük fırçamızı yedik
    elhamdülillah.
    Bana dediysen aklımın ucundan geçmedi yeminle , demediysen zaten no problem , dün akşam tesadüfen izledim 28 Şubat'ı belgeselini Ali kalkanci muslum gunduz senaryosunu , mesut u o günlerden tutarsız ve oportünist ligi yüzünden sevmedim , konuyu görünce bazen sazan gibi atlarım ama Rahmetli Erbakan şamata li konuşmayı severdi fakat belki bilmeyen olur gitmesinin asıl nedeni laiklik vb değildi T.C. gelirlerini tek bir havuzda toplaması idi şimdi mesela SGK parasını gidip garantiye mevduat olarak yatırıyordu sonra gidip garanti bu parayla daha yüksek faizli hazine bonosu alıyordu yani devletin parasını devlete satıp Indra gandi yaparken Erbakan çomak soktu ama çomak sokacak adam hazırlıklı olmali ve sicilyadan bir konsiliyier getirmeliydi pastanenin karşına pastane açsan adam sana silah çeker bugün .Kusura bakmayın çenem düştü .

Alıntı Originally Posted by desidero74 Yazıyı Oku
    bana dediysen aklımın ucundan geçmedi yeminle , demediysen zaten no problem , dün akşam tesadüfen izledim 28 şubat'ı belgeselini ali kalkanci muslum gunduz senaryosunu , mesut u o günlerden tutarsız ve oportünist ligi yüzünden sevmedim , konuyu görünce bazen sazan gibi atlarım ama rahmetli erbakan şamata li konuşmayı severdi fakat belki bilmeyen olur gitmesinin asıl nedeni laiklik vb değildi t.c. Gelirlerini tek bir havuzda toplaması idi şimdi mesela sgk parasını gidip garantiye mevduat olarak yatırıyordu sonra gidip garanti bu parayla daha yüksek faizli hazine bonosu alıyordu yani devletin parasını devlete satıp ındra gandi yaparken erbakan çomak soktu ama çomak sokacak adam hazırlıklı olmali ve sicilyadan bir konsiliyier getirmeliydi pastanenin karşına pastane açsan adam sana silah çeker bugün .kusura bakmayın çenem düştü .
    Yok dostum, forumun abisi bi gönderime kızdı.

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Yok dostum, forumun abisi bi gönderime kızdı.
    ..........................anladım.

Alıntı Originally Posted by desidero74 Yazıyı Oku
    ..........................anladım.
    ''sen şöyle bir insanın:
    hoş sohbet,
    yedirmeyi içirmeyi seven kalender,
    arkadaş canlısı,
    paraya fazla önem vermeyen.

bunların devri bitmiş,
    kendini yüz sene evvelde yaşadığını sanıyorsun.

sinirim yeni yeni geçmeye başladı.
    kan beynime çıkmıştı.''

Dört beş fırça gönderisinden sonra son gönderisini paylaşayım
    babanın evladına, abinin kardeşine kızdığı gibi kızmalar
    böyle kızacak abilerin olması çok çok çok güzeldir.

Eskiden beri birikmiş, hafızamda kalmış
    şu mealde dm'ler alıyor ve oldukça yadırgıyorum!

''senin kazanmanı isterim....''
    yok birde kaybetmemi isteseydiniz diyemedim şimdiye kadar.
    Son düzenleme : koçari; 28-02-2021 saat: 18:39.

8.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Eskiden beri birikmiş, hafızamda kalmış
    şu mealde dm'ler alıyor ve oldukça yadırgıyorum!

''senin kazanmanı isterim....''
    yok birde kaybetmemi isteseydiniz diyemedim şimdiye kadar.
    Bu aslında ne demek , bak kimsenin kazanmasını istemem ve hazmedemem ama senin kazanmani istiyorum kıymetini bil 😀

Sayfa 118/531 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •