Sayfa 118/1001 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Bu hafta kredili işlemler de patlamaya başlarsa o zaman borsada şenlik başlar.
    Yeni gelen bir milyon ky o zaman borsa ile tanışır.

Bu işi kilişdaroğlu mu yoksa dıj güjler mi yapıyor?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

işte bunlar hep eğitimsizlik..
    ama öyle ama böyle satış yiyecekti borsa , neden..?
    üçlü tepe formasyonu diye bir olay olduğundan olabilir mi..?
    altın ve dövizde ikili dip yaptığından olabilebilir mı acaba..
    bir ülkede eğitim düzelmeden hiç bir şeyi düzeltemezsin , eğitim de öyle kolay bir şey değildir emek ister , disiplin ister , çaba ister..
    bu ülkenin başına ne geldiyse disiplinsiz bir eğitim modelini benimsediği için gelmiştir..
    en temel hak ve kurallar eğitimle kazanılır , eğitim sadece eğitim değil öğretimdir..
    saçını kesen müdürünün ben de saçını keserim diyenler milli eğitim bakanlığı yaptı bu ülkede..
    35 bin neydüğü belirsiz veterinerinden tut iktisatcısı, işletmecisine kadar öğretmen yaptılar , ne çabuk unuttunuz la bunları..
    işte o çapsız 35 bin öğretmenimsinin eğittiği çocuklar bugünleri yarattı..
    ne kadar ekmek o kadar köfte yani..
    disiplin ve eğitim olmayan yerde ağlanacak bişey yok..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Bu hafta kredili işlemler de patlamaya başlarsa o zaman borsada şenlik başlar.
    Yeni gelen bir milyon ky o zaman borsa ile tanışır.

Bu işi kilişdaroğlu mu yoksa dıj güjler mi yapıyor?
    https://twitter.com/AlbatrosZero/sta...631430147?s=20

arkadaşlar anlamsız gelen nedir? adamlar gidiyor ve gitmemek için her şeyi yapıyor. piyasa da yavaş yavaş onu fiyatlamaya başlıyor.

şimdi şöyle düşünmek lazım. son 20 yılda piyasada, inşaatta falan birileri sayesinde kazananlar, o birileri giderken kaybetmeyi tercih eder mi?
    audentes Fortuna iuvat

5. Sosyal medyada ve fısıltı gazetesinde 2 dedikodu dolaşıyor.
    Sonuç olarak böyle günlerde bu seneryolar çok olur.
    Kuşta geçen hafta ismini zikretmiyecem burada geçti ismi merkez bankasının görevden alınacağını söylemiş diye söyleniyor ve bildi diye şaşırıyor millet
    Yav adamın badem spor camiyasına yakın kişiler tanıyorsa bilmesi normal , siyasetçilerin bile tanıdıkları son dönemde borsadalar bizde burada konuşamadığımız çok şey var şaşırmayın bu piyasada çok değişik kişiler mevcut artık , bir zaman gelecek hadi ya diyeceğiniz günler olacak konuşulanlar ve duyduklarımız doğru ise.

6. Bu gece 01.00 ra kadar bile birilerinin beklentileri mevcut.

7. güldürdün beni. Bu sayı 1 milyonu geçmiş diyorlar.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    güldürdün beni. Bu sayı 1 milyonu geçmiş diyorlar.
    https://mobile.twitter.com/id/status...22608484753408

Bir de bu var.
    [emoji23]

Sayfa 118/1001 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •