Sayfa 118/505 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 937 - 944 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. geceden 23.10 hepsini satış yazdım almamış oros.. çocuğu,çıkmış karının biride sahneye akıl veriyo vır vır vır,sana ne olum sen kimsin?ne ayaksım?seni spek tetikçisi!....bi sus lan ****** git kümesine....alıp satacağımıza ortakmısın ? defol

2.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    geceden 23.10 hepsini satış yazdım almamış oros.. çocuğu,çıkmış karının biride sahneye akıl veriyo vır vır vır,sana ne olum sen kimsin?ne ayaksım?seni spek tetikçisi!....bi sus lan ****** git kümesine....alıp satacağımıza ortakmısın ? defol
    Benim daha yukarıda hala duruyor talimat. 23.06 gördü en yüksek. Tam sınırda kalmışsın. Bence tesadüf. Sana kastı olduğundan değildir kardeşim.

Bu arada Kristal kolada bir yüzde yüz yine kaçırdım.. yahu kristal o kadar sefil durumdaydıki takas olarak asla buralara kadar gelecegini takasa bakarak kimse tahmin etmez satıp realizasyon yapardı.

Şimdi de takas full alışa döndü. Diyeceğim o ki buradan açıkça göründüğü gibi bütün iş tahtacıda bitiyor. Gerisi teferruat. İnşallah bunların acısını çıkartırız beklediğimize deger rtalbda. Fakat tabi doldur boşalt ile tradeyle olacak iş değil tabi bu. YTD.

Ayrıca kristal koladan şu derste çıkıyorki, takasta aslında çok bir şey ifade etmiyor.! Sadece somut gösterge görme isteğimizi tatmin ediyoruz. Zira anlaşılıyorki asıl olan şey görünen yada görmek istediğimiz şey değil. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Benim daha yukarıda hala duruyor talimat. 23.06 gördü en yüksek. Tam sınırda kalmışsın. Bence tesadüf. Sana kastı olduğundan değildir kardeşim.

Bu arada Kristal kolada bir yüzde yüz yine kaçırdım.. yahu kristal o kadar sefil durumdaydıki takas olarak asla buralara kadar gelecegini takasa bakarak kimse tahmin etmez satıp realizasyon yapardı.

Şimdi de takas full alışa döndü. Diyeceğim o ki buradan açıkça göründüğü gibi bütün iş tahtacıda bitiyor. Gerisi teferruat. İnşallah bunların acısını çıkartırız beklediğimize deger rtalbda. Fakat tabi doldur boşalt ile tradeyle olacak iş değil tabi bu. YTD.

Ayrıca kristal koladan şu derste çıkıyorki, takasta aslında çok bir şey ifade etmiyor.! Sadece somut gösterge görme isteğimizi tatmin ediyoruz. Zira anlaşılıyorki asıl olan şey görünen yada görmek istediğimiz şey değil. YTD.
    sayın ezelbayraktar onu kaçırdım bunu kaçırdım yazıyosun sürekli sen bu borsayı bırak bence ama rtalb öylece bekliyosun.kaçanların hiçbirin ucundan tutamadın mı bir hissede beklemek nedir.helede rtalb da beklemek.kızma içimden geldi tavsiye gibi

4.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    sayın ezelbayraktar onu kaçırdım bunu kaçırdım yazıyosun sürekli sen bu borsayı bırak bence ama rtalb öylece bekliyosun.kaçanların hiçbirin ucundan tutamadın mı bir hissede beklemek nedir.helede rtalb da beklemek.kızma içimden geldi tavsiye gibi
    Bu tavsiyeler e hiç ihtiyacım yok. Zaten gereğide yok. Genelde şurada en gerçekçi yorum yapan bir numara benim iki numara sn.hayek. özbal dan zaten buraya trade için geldim. Bak bunda haklılık payın var kazanmama rağmen vur kaç yapıp geri gitmedim. Oradan bir yüzde 100 var, burce ler ki burva 95 i gördüğünde burvada idim iyi kazandım takibimde olan favoriler burce den de yüzde 100 kristal de uzun süredir hareket yapmayan bir hisse olarak favorilerime almıştım. 1.85 te çok düşündüm ama elim gitmedi.

Valla halada ki gittikçe fikrim pekişiyor bu hisseden bi halt olmayacak düşüncem hala aklımda. Bu kadar ya v ş ak yönetilen bir hisse yani 1.,5 yılı geçmiş. Aslında haklısın bana karşı fakat karşıt agresyon göstermen borsayı bırak ifadesi falan fazla kibirli aşırı karşıt sözler.

5. "Omicron'un Covid-19'un son varyantı olmayacak, , "Maalesef Omicron son varyant olmayacak, virüs 'evrim' geçirmeyi sürdürüyor."

DSÖ Kerkhove
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6. Dünya da vaka sayısı patladı. .Bu durum hisseye yansimiyor ama bilanço ya yansiyacakmi önemli olan o..https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...yuyor-6874875/

7. Tahtaya hakim olan spekler optimal psikolojik harekatla tahtayı yönetiyor.

Yani açıklamam gerekirse kağıdı batmak ile roketlemek bölgesinde zirvede gerilimle tutuyorlar. Neden orada tutuyorlar? Çünkü k.y. ya istedigini yaptırabilmek için zirvede ivme buradadır.

Adamlar nasılsa sadece hayalle küplerini dolduruyorlar. İsterlerse bu tezgahı Pandemi bitene kadar aynen bu şekilde kullanırlar isterlerse son bir seri ile Pandemi sayfasını kapatırlar. YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Tahtaya hakim olan spekler optimal psikolojik harekatla tahtayı yönetiyor.

Yani açıklamam gerekirse kağıdı batmak ile roketlemek bölgesinde zirvede gerilimle tutuyorlar. Neden orada tutuyorlar? Çünkü k.y. ya istedigini yaptırabilmek için zirvede ivme buradadır.

Adamlar nasılsa sadece hayalle küplerini dolduruyorlar. İsterlerse bu tezgahı Pandemi bitene kadar aynen bu şekilde kullanırlar isterlerse son bir seri ile Pandemi sayfasını kapatırlar. YTD.
    Rtalb için pandemilik bir durum olduğunu düşünmüyorum.

İki tane beklentisi var bana göre;
    Bedelsiz sermaye arttırımı ve A1 capital arz.
    Bu iki beklenti ve haberle zaten istediği yere götürür.
    Ayrıca malum şahıs piyasada çok büyük oyunculara büyük imkanlar saglıyor.
    Kralın bahçesinde kral izin verirse gezersin.

Sayfa 118/505 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •