Sayfa 118/993 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bu sorunun cevabi nedir?
    o sorunun muhatabı kkm cilerdir..

Bu gün dövizden dönüp kkm yapan arkadaş sonucu yazmış...Yani sıfır faiz...

KKM den benim anladığım TL ciler-mevduatcı- parasının alım gücünü korumak için faydalanmaya çalışıyor...

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    o sorunun muhatabı kkm cilerdir..

Bu gün dövizden dönüp kkm yapan arkadaş sonucu yazmış...Yani sıfır faiz...

KKM den benim anladığım TL ciler-mevduatcı- parasının alım gücünü korumak için faydalanmaya çalışıyor...
    Çok doğru bir tespit.

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    tesekkurler

2 ve 3 u anladim ama 1. sini anlamadim 1.yi biraz acarmisiniz?
    Şöyle ki şirketler dövizi mesela 10 dan aldı eğer 16 dan bozarsa aradaki kur kazancı farkinın vergisini veriyor..ama bu şekilde kkm yaparlarsa vergi yok. En azından 2021 in son çeyrek için geçerli idi ..uzatıldımı bilmiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Şöyle ki şirketler dövizi mesela 10 dan aldı eğer 16 dan bozarsa aradaki kur kazancı farkinın vergisini veriyor..ama bu şekilde kkm yaparlarsa vergi yok. En azından 2021 in son çeyrek için geçerli idi ..uzatıldımı bilmiyorum.
    tesekkurler simdi anladim

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Doları tepe noktada yakalarsan, dolar bozup KKM yapmak mantıklı. KKM yaptıktan sonra dolar vade sonunda düşerse MB dönüşüm kurundan bire bir aynı tutardaki dövizini geri alırsın aldığın fark da senin kazancın olur. Ne kadar çok düşerse o kadar kazançlı çıkarsın.
    Doların varsa 91 gün ihtiyacın yoksa, düşüşe oynamak mantıklı. Ha olur da kur yükselirse ne kar var ne zarar. Bire bir aynı dövizini almış olursun.
    Sizce döviz bu ortamda düşer mi?MB açık 60 milyar olmuş,carı açık her ay eksi 2-4 milyar dolar arası,enflasyon %100 'den fazla.....Nasıl düşecek döviz.......
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. Galerilere veriyorlar.
    Galerici de üzerine yüz bin te le koyup iteliyor millete
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Dün Nissana gittim servis için 8.aya kadar gelecek tüm qasqai araçlar satılmış
    1 milyon TL canım

https://twitter.com/Erka48253411/sta...12202279215106
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bilmezsin anlamazsin, soru sorarsin, kimse muhatap almaz, utanmaz bir de ayar cekersin.

Kimse cevap vermiyormus.

Efendi olup, bu agabey'lerden bir seyle ogreneyim demek varken,ne cabuk'ta ogrendin efelenmeyi.

Okuz.
    sensin o bişey bildiğin yok

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Sizce döviz bu ortamda düşer mi?MB açık 60 milyar olmuş,carı açık her ay eksi 2-4 milyar dolar arası,enflasyon %100 'den fazla.....Nasıl düşecek döviz.......
    Düşmez .
    Süper bono, enflasyona endeksli bono çıkarsa kısa vadeli bir geri çekilme yaşanabilir.
    Onu yakalamak lazım. Zor tabi.

Sayfa 118/993 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •