Sayfa 118/152 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon
Arama sonucu : 1216 madde; 937 - 944 arası.

Konu: TATGD - Tat Gıda

5 milyar ciro; %3 net kar marjı olsa piyasa değeri en az 2 milyar olur bununda %1
    20 milyon olur...
    Son düzenleme : ft-2; 31-01-2024 saat: 00:34.

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1243986

Finansal Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi
    Taraflarca genel kabul görmüş değerleme yöntemleri esas alınarak, ilgili şirketlerin nakit akışları ve emsalleri dikkate alınarak belirlenmiştir.

Değerleme Raporu Düzenlendi mi?
    Düzenlenmedi (Not Prepared)

Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
    İlgili düzenleme uyarınca zorunlu değildir.

--değerleme raporu zorunlu olmayabilir, ama siz gene de alın...ne kayabedeceksiniz ki?...hadi rapor almadınız; kendiniz yaptığınız değerlemeyi verin; onu neden saklıyorsunuz ki?...bir görelim bakalım FAVÖK lerin kaç katından satılmış...

--dürüst olan açıklamaktan korkmaz...
    --bu fiyat çok düşük bir rakam...
    ---KOÇ holdingin bu şirketlerin son 2-3 yıllık bilanço ve ayrıntılı gelir tablosunu yayınlaması lazım...

3. Bu olay...ali koç'a gidecek.....bu işten Alinin haberi yok....

Yemişoğlu...memişoğlu....koç holdingin içindeki hainler...hırsızlar.....

O zaman ne haldesiniz ...tüküttürecem ulan yüzünüze.....

Koç holdingte hırsız var....sahipsiz kaldı bu holding....!!!!!!!!!!!!!!!

4. Ben bir Beşiktaşlı olarak ali koçun duruşunu herzaman beğendim hatta hisseyi alırken konuştuğu gibi dürüst olacağını düşündüm ama bu olayda haberleri olmaması imkansızdır bence yakışmadı koç ailesine küçük yatırımcının paralarına bu kadar mı ihtiyaçları vardı. Bence bu satış koçlara sürülmüş bir leke oldu.

--bu satışın çok çok önceden olduğu su götürmez...memişoğlu, tat bakliyatın logosunu-amblemini değiştirmediğine göre, bu isim hakkı için bir bedel ödüyordur...belki ta o zamanlardan karar verilmiş olabilir...

--bunu bilenler, satış öncesi son 2-3 yıldır gereksiz yatırım ve harcamalar ve holdingin hiç bir şey yapmadan aldığı yüksek haraçlar ile şirketin içini boşalttılar, işletme sermayesini yediler şirketi tefecilere borçlandırdılar, sektörün altın yılları olan 2021 ve 2022 yıllarında, bilanço hileleri-manipülasyonu, yüksek faaliyet giderleri ve açıklanmayan satışlardan yüksek indirimler ile güdük karlar açıklayarak şirketi ucuzlattılar...sırf ucuz fiyattan satış göstermek için...

--Üst düzey yönetimin bundan habersiz olmaması eşyanın tabiatına aykırıdır...

--TAT GIDA yı sırf babaları rahmetli Vehbi KOÇ un mirasına ihanet etmeyeceklerini düşünerek ortak oldum-yatırım yaptım...

--ama bu ailenin çok ihtiyacı varmış ki, üç beş kuruşa tenezzül ediyorlarmış...hayırlarını görsünler...
    Son düzenleme : ft-2; 31-01-2024 saat: 23:31.

https://www.tomatonews.com/en/top-50...22_2_1980.html

--burada dünyadaki en büyük domates işleme şirketlerinin sıralaması günlük ve yıllık kapasiteleri ile 2022 ve 2021 ylına ait işlenen domates miktarları da yazıyor...

--TUKAŞ, TATın hemen arkasında yer alıyor... kraft heinz (eski adı assan gıda) son sıralarda....

--tatın domates işleme-üretimi 2021 de 503 bin ton; 2022 de 542 bin ton; assan gıda nın sırasıyla 160 ve 180 bin ton...yani TAT gıda ASSAN gıdanın 3 katı domates işlemiş...salça üretimi de 3 kat fazla demektir...

--assan gıda 100 milyon dolar eder ise, TAT gıda 250 milyon doların altında gider ise ayıp olur...

--tatın özsermayes 1.2 milyar civarında...özsermayede 800 milyon dan fazla dağıtlmamış eski yıl karı var... cidd bir marka değeri var...3 ayrı yerde büyük arsaları ve fabrika binaları var.... ayrıca turşu konserve ve hazır yemek, vs fazlalıkları da var...[/QUOTE]

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    https://brandirectory.com/rankings/turkey/2018/table

---2018-2017 yıllarında TAT GIDA ya 100 milyon dolar civarında marka değeri biçmişler....sonraki yıllarda ülkenin değeri düştükçe şirektlerinde marka değeri düşmeye başlamış!

--yılların TAT ı en az 50 milyon dolar marka değeri etmesi lazım...

özsermaye nin 934 milyon TL si gerçek nakit...
    ---mayıs ayındaki yazım...

7. Çok yakın dostum.....ali koç ile kanka....şu an randevu peşindeyim....bu olay ali koç ile konuşacam...iddia ediyorum......haberi yok....

Hatırlayın ...birkaç yıl önce yöneticiler...ford fab....500 milyona yakın vurgun yaptı.....bugünün parası....5 milyar tl....

8. Semahat teyze ....yakışıyormu sana böylesine piskopatlıklar.....!!!!!!!!!!

Ayıp yahu.....!!!!!!!!!!!......

Sayfa 118/152 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •