Sayfa 118/343 ÝlkÝlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 937 - 944 arasý.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

Bu arada bakab da gecen sene bir miktar kendi hissesýný almýþtý ...+ diðer isimler uzerýnden toplanan mallar globallde 11 milyona yakýn lot var kýmýn bunlar yýllardýr hareket görmeyen hep artan...,filip kapital ve diðer bir kac kurum uzerýnden de hesaplarý Var..,teyzoslarý Saime hatun üzerinede alýyorlar bence ve dýþarýda bence 3 milyon max lot var...satan sattý katýr inatlýlar sona kaldý...bizim gb...yakarým yinede buralardan satmam.beklerým her yýl temettu alýrým...hatta Bnm beklentým bu adamlar artan kapasiteyi bir anda satýþta kullanýp seneye ciddi ciro artýsý yapacaklar...ytd

2. Hepi topu 236 bin lot malý kalan Tacirler globalin alis yazdýðý kademeyi görmesine raðmen 16 bin lot veriyor, globalin alým yaptýðýný görsen sen verirmisin? Ama bu amca veya delikanlý veya teyze her neyine güveniyorsa çekinmeden veriyor globale ben yemeyeceðim sen ye diyor, akýllý yatýrýmcý CB nin kap'a gönderdiði alis haberini görüp ayrýca kademedeki alýþlarini görse vermez deðilmi? o zaman tek açýklamasi var bunun tacirlerdeki aða ile CB ayni safta hareket ediyorlar, satýþ varmýþ izlenimi yaratmak istiyorlar, düþen düþüyor tabiside, ak-þeker-Philip kapital-ziraat-tacirler-gedik ve nihayetinde global kaðýt ile kedinin fare ile oynadýðý gibi oynuyorlar görmez misiniz? bu arada globalin alýmlarýna bakýp bilançonun kötü geleceðine ihtimal vermiyorum, daha evvel global alým yaparken direkt aktiften alýyordu simdi ise pasife yazýp bekliyor ve yukarýda saydigim diger güruh malý globalin kucaðýna kendi elleri ile býrakýyorlar,

3. Bilanço iyi veya kötü gelsin hiç farketmez. Artik bir önemi kalmamýþtýr çünkü patron alýyor. Ötesi var mý? Hepimiz satsak alacak mý? Tabi ki alacak. Bunu tahtada görüyor ve hissediyorsanýz o zaman bilançonun ne önemi var. Artýk baþka kulvardayýz. Ayrýca bilançonun kötü geleceðini sanmýyorum. Kötü gelecek olsa patron þimdi alacaðýna bilanço sonrasý alýr hem daha ucuz olur hem de satýcý bulmak kolaylaþýr.
    Kanýmca olan þudur ve tamamen hayal ürünüdür.
    Patronun tahtadaki adam veya adamlarý bu seviyelerden artýk satýþa mal gelmediðini üfürmüþlerdir. Toplanacak olan mal bu fiyat seviyelerinden toplanmýþtýr. Ýkinci faz start almýþ resmileþtirme iþlemi baþlamýþtýr. Mallar resmileþirken fiyat ta yukarý götürülerek diðer dökülenlerin de mallarý alýnacaktýr. Zaten ekonomide de sert rüzgarlar esmektedir fýrsat bu fýrsattýr ve fazla zaman yoktur...

LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece sesli düþünüyorum ! Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE !!!

4. Hayal ürününe devam edelim. Hikaye bu ya
    Adamýn biri dün seans açýldýktan hemen sonra 5.05 - 5.00 aralýðýna 2 þer k alýþ emri girer. Açýlýþta tahta boþken 5.00 TL ye 6k mal veren global deki zattýr. Alýþlar girilince en üst basamaða 5.05 e 2.5 k daha alýcý gelir. Global de 5.10 a 15 k alýþ girer. Ancak öðleden sonra hava bozar yüzde 2 eksi olur endeks. 5.06 ya mal gelir ama 5.05 e gelmez. Çünkü oradaki alýcý bellidir o hariçten adamdýr. Adam çok üzülür boynu bükük kalmýþtýr.
    Kýssadan hisse
    Pasiften mal gelmez ve gelmeyecektir

LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece sesli düþünüyorum ! Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE !!!

5.  Alýntý Originally Posted by ALÝBEYOÐLU Yazýyý Oku
    SN lookbak zarar Dan bile satýp çýkarým diyorsunuz...5 yýl bekle 1.7 den 7 ye kazanç mý bu. Kar bunun neresýnde.......Bn 12 den önce satmam
    Kar bunun neresinde mi? Matematik veya finansal olarak bir daha düþünün isterseniz? 5 yýlda 4’e katlayan baþka kaç hisse var borsada...mesela garanti 2011’de 5 tl, cola 20 tl vs vs...mevduat faizine koysaydýk 5 yýlda en fazla 40-50% getirecekti....bakab’ýn yatýrýmcýyý (býyýklý/býyýksýz ; küçük/büyük) sinir eden ve bezdiren bir tarafý hep olmuþtur....ama reel olarak birçok yatýrým aracýndan daha çok getirmiþtir....benim için 7 ve üstü fiyatlar yeterlidir...sevgiler

6. Evet pasife yazýn bakalým ve sonuç gelmiyor vermiyorlar!

7. Cok büyük oyun dönüyor bu tahtada, adamlar salak degil 5 yýldýr hazýrlýk yapýyorlar ve hisseleri zaten ele geçirdiler, kalan saðlarý da toplama derdine düþmüþler ve kismende topluyorlar, bir müddet daha alýrlar böyle az az ama dediðim gibi az mal alýrlar ve mal kalmadýðýný görüp yukarý zaten sürecekler, daha oyun yeni baþladý tahminim once bir yukarý yaptirirlar 5,80-5,90 TL.seviyeleri, sonra bir aþaðý hareket yine düþenler olacaktýr, sonra 5,30-5,40 seviyeleri bir süre yine mal alýrlar buralardan, silkeleye silkeleye yapacaklar zaten öyle olmasý gerekiyor, yukarýdan verip aþaðýdan alýnýrmi? evet yapýlabilir ancak 40-50 bin lot mal verip aþaðýdan yerine koymak bana göre hayal, 3-5 bin lot verip aþaðýdan alýnabilir ben þahsen yapmýyorum bunu riske atmak istemiyorum, param oldukça ne buluyorsam alýyorum aktiften

8.  Alýntý Originally Posted by Lookpack Yazýyý Oku
    Kar bunun neresinde mi? Matematik veya finansal olarak bir daha düþünün isterseniz? 5 yýlda 4’e katlayan baþka kaç hisse var borsada...mesela garanti 2011’de 5 tl, cola 20 tl vs vs...mevduat faizine koysaydýk 5 yýlda en fazla 40-50% getirecekti....bakab’ýn yatýrýmcýyý (býyýklý/býyýksýz ; küçük/büyük) sinir eden ve bezdiren bir tarafý hep olmuþtur....ama reel olarak birçok yatýrým aracýndan daha çok getirmiþtir....benim için 7 ve üstü fiyatlar yeterlidir...sevgiler
    Sizin bu topiðe iyi niyetli olarak geldiðinizi düþünmüyorum.

Bir kere 2011 yýlýndan bu yana 6 yýl geçti 7. yýlýn içindeyiz. Mevduat faizine koysanýz paranýz %40-50 deðil %100 artardý. Ayrýca Bakab bu süre içinde 4' e falan katlamadý. Gördüðü en düþük seviyeyi baz alýrsanýz 7 tl olursa 4 kat arttý dersiniz ama o yýl 2 lerin üstünü de gördü. Onu baz alýrsanýz 3 kat dersiniz. O da 7 tl olursa.

Son olarak ta ben size Bakab'tan fazla artan onlarca hisse sayabilirim. Bu hissede 10 yýldan fazladýr yatýrým yapan birçok kiþi tanýyorum koyduðu para ile 3 daire alýrken þimdi 1 tane alamýyor. Hem de þirket tek üretim tesisinden 3-4 tesise çýktýðý halde.

Sayfa 118/343 ÝlkÝlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •