Sayfa 118/313 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 937 - 944 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. A.K.K.ne adi bi kağıtmışsın sen ya..

2. 99 bin endeks fiyatıın altında an itibariyle 5.50

3. endeks çıksa da düşüyordu zaten, bütün yukarı hareketleri fake imiş... kötü niyet...

4.  Alıntı Originally Posted by leybold Yazıyı Oku
    A.K.K.ne adi bi kağıtmışsın sen ya..
    Birileri bu kağıdı bu tür formlarda bi güzel pazarlayıp 4 lü rakamlardan aldığı hisseyi yok 15-20 olacak diye ky ye verip tüydü..birde utanmadan halen yazıyorlar..malesef ky bu tür mahluklara prim verdi..ben yeni girecek olan arkadaşları uyardım ama benden bu kadar...

5.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    Birileri bu kağıdı bu tür formlarda bi güzel pazarlayıp 4 lü rakamlardan aldığı hisseyi yok 15-20 olacak diye ky ye verip tüydü..birde utanmadan halen yazıyorlar..malesef ky bu tür mahluklara prim verdi..ben yeni girecek olan arkadaşları uyardım ama benden bu kadar...
    Tüymedim ben buradayım... Hisseyi dediğin gibi 4 lira civarından toplanabilir gördüm ki; hala o fiyatın % 30 üzerinde her şeye rağmen. Kaldı ki 6,60 iken de elimdekileri boşalttığımı da yazdım yani. Sende bir kuyruk acısı varda,burada forumlarda bir şeyler paylaşan küçük yatırımcıya değil; hisse fiyatına sahip çıkmayan patrona çemkir.
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

6. Art niyetlisin...Çok saf zannetmişin bizi...Uzun vadeli parçalı alım yapmak,hem de dipten...Bozdu birilerini.
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

7. 'Hazırmıyızzz......?Hazırmıyızzz......?' diye 7 lira üzerinde mesaj atan dangalağa hiç cevap verdin mi?
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

8. celha geçen haftada 3.80 di şimdide aynı bu ditaşa noldu 6.30 dan 5.50 e şelale vay beee

Sayfa 118/313 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •