Sayfa 1180/1527 İlkİlk ... 18068010801130117011781179118011811182119012301280 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,433 - 9,440 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Ya abi valla kapatalım işimize bakalım. Herkes vatanını seviyor kimse devletsiz kalmak istemez. Bizi ayrıştıranlara izin vermeyelim. Herkes birbirine saygılı olsun vicdanlı olsun. Hayat daha güzel olur. Haydi rica edeceğim kapatalım siyaseti.

Sent from my iPhone

2.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    izmirde fen edebiyat fakületsi,

bu okula polis yardımı ile derslerine giren bir çocuktu fırat,

bu yazılarla hedef gösterild.

ve 20.02.2015 günü katledildi......

deniz kardeşim,nasıl sağcıların ciğeri yandığı insanlar varsa bizim de ciğerimizin yandığı insanlar var.ama yeri değil dedik.
    kısa ve öz herkesin ciğeri yanmış....

3.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    izmirde fen edebiyat fakületsi,

bu okula polis yardımı ile derslerine giren bir çocuktu fırat,

bu yazılarla hedef gösterild.

ve 20.02.2015 günü katledildi......

deniz kardeşim,nasıl sağcıların ciğeri yandığı insanlar varsa bizim de ciğerimizin yandığı insanlar var.ama yeri değil dedik.
    👍👍 Allah rahmetiyle muamele eylesin tüm müminlere ve Fırat Reise

Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    pessss olay nerelere gelmiş...
    kusura bakmayın arkadaşlar,en doğrusu benim burayı terketmem.

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Ya abi valla kapatalım işimize bakalım. Herkes vatanını seviyor kimse devletsiz kalmak istemez. Bizi ayrıştıranlara izin vermeyelim. Herkes birbirine saygılı olsun vicdanlı olsun. Hayat daha güzel olur. Haydi rica edeceğim kapatalım siyaseti.

Sent from my iPhone
    ben kappatımmm ama kimsede yapmasın..eğer yapan olursa bana da hak doğar dimi..dediğim gibi ben kapattım deniz hocam kırdıysam kusura bak eğer özlemekse ve ağıtsa arkasından yakılan herkesin hikayesi var şu dünya da...syglar...deniz hocam kırdıysam tekrar tekrar özür dilerim...

6.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    kusura bakmayın arkadaşlar,en doğrusu benim burayı terketmem.
    Bak işte böyle olacak sonradan ondan kapatalım demiştim farklı görüşlere saygılı olur herkes konu kapanır yeterli. Bilgilerine saygımız var hocam. Bir yere gitmeni istemem.
    Kırmazsan beni sevinirim.

Sent from my iPhone

7.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Bak işte böyle olacak sonradan ondan kapatalım demiştim farklı görüşlere saygılı olur herkes konu kapanır yeterli. Bilgilerine saygımız var hocam. Bir yere gitmeni istemem.
    Kırmazsan beni sevinirim.

Sent from my iPhone
    yok yok barbaros abi gitmez...kırmaz bizi konu kapandı zaten.....

8. Arkadaşlar burayı sürekli okuyan fakat hiç yazmayan biriyim. Yaşım 63. Üniversitede hocayım. 1976-80 arası İstanbul Üniversitesi'nde okudum. Anlatılan olayları yurt başkanlığı yaptığım yıllarda yaşadım. Şimdi ' Bu ülkenin bayrağını, başkentini, dilini, dinini...vb. tartışmayan herkese bağrınızı açın ve sıkıca sarılın.' diyorum. Herkese selamlar....

Sayfa 1180/1527 İlkİlk ... 18068010801130117011781179118011811182119012301280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •