Asgari ücretliler , EYT liler , memurlar , emekliler .. herkes alabileceğini alsın. Seçimde bildiğini okusun , okuyacaktır zaten.
Asgari ücretliler , EYT liler , memurlar , emekliler .. herkes alabileceğini alsın. Seçimde bildiğini okusun , okuyacaktır zaten.
Günaydın TÜRK MİLLETİ
Afganistan,Suud,İran vb gibi olmak istemediğimden trilyon verseler bildiğimi okurum.
Dindarım deyip bu kadar yalan içinde olanlarlada işim olmaz.Din hangisi olursa olsun.
Tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum bu dincilerde,bu kadar ucuz yalanlar ve sallamalarda gerçi Rahmetli Erbakan da sinyal vermişti geçmişte
Ağır sanayi hamlesi temelleri ile KIRŞEHİR de.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Her şey belli olduda,olmayan asgari ücret dısında gerçek personel ve emeklillerin maaş artışı ne olacak ?,en önemli nokta burası,örneğin benim emekli maaşım 7200,asgari ücretliylen aramdaki fark 1700 idi,adamların maaşı 8500 oldu,bana verilecek olan %18 zamlan anca eşitleniyor,peki aradaki 1700 fark ne olacak...yani iktidar insanları ayrıştırdığı için,maaş konusundada bakalım ayrıştıracakmı,tahminime göre bütün ücretleri tek sisteme toplama peşinde,yani asgari ücrete eşitleme vs,bunada tek tip ücret sistemi,sendikamı,oda ne onlara göre,öyle olsaydı,grevleri iptal etmezlerdi,2023 hepsinden zorlu geçeceğe benziyor,ülke zorlu bir virajda+katlamış borçlarlan
![]()
günaydınlar
Yer İmleri