Sayfa 1182/1527 İlkİlk ... 18268210821132117211801181118211831184119212321282 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,449 - 9,456 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by skorpion Yazıyı Oku
    Deniz bey gozdeye bir teknik yorum yapabilirmisiniz rica etsem.
    3,90 kanal direnci

2. kozal ekside oldugu sürece kozaa yıda beraberinde aşağı çekiyor.

kozaa ve thy yine benzer hareket ediyor.

Pegasus ise oldukça primli gün sonu thy de pgasusus takip ederse oda primlenir dolayısı ile kozaaa da pozitif yansır
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

3.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    kozal ekside oldugu sürece kozaa yıda beraberinde aşağı çekiyor.

kozaa ve thy yine benzer hareket ediyor.

Pegasus ise oldukça primli gün sonu thy de pgasusus takip ederse oda primlenir dolayısı ile kozaaa da pozitif yansır
    THY ile KOZAA yı nasıl baglanti kurdunuz hocam anlamadım yalnız benim de dikkatimi çekiyor o eksi ise buda eksi bugün kozal can sıkacak gibi duruyor

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    3,90 kanal direnci
    deniz hocam bizim tahta nasıl (+) (-) ??

5.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    THY ile KOZAA yı nasıl baglanti kurdunuz hocam anlamadım yalnız benim de dikkatimi çekiyor o eksi ise buda eksi bugün kozal can sıkacak gibi duruyor
    Kozaa ve Thy sürekli benzer tepki veriyor nedenini bilmiyorum ama sürekli ekranımda olan iki hisse.

Düşerkende yükselirkende hatta ikiside endeksden bağımsız hareket ediyor.

Ama kozal sıkıntı ekside olunca kozaa için.

Gün sonu Pegasustaki artışa yakın artış yapabilir Thy bana göre
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

6. 5 92 deki küçücük direncini kıramadı gitti kaç gündür
    bir direnci kırması bu kadar zorsa vay halimize

7.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    5 92 deki küçücük direncini kıramadı gitti kaç gündür
    bir direnci kırması bu kadar zorsa vay halimize
    ben 5,95 i işaret ederken boşuna ı gösteriyorum...düzeltme yaparken kaya gbi destek...direnç olduğunda dağ gibi.5,95.....

8. Deniz hocam saygılar Ereğli grafiği atabilirmisin.

Sayfa 1182/1527 İlkİlk ... 18268210821132117211801181118211831184119212321282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •