Sayfa 1184/1230 İlkİlk ... 184684108411341174118211831184118511861194 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 9,465 - 9,472 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    Niye bunu düşünmek abes olsun ki? Faiz baronları, faiz arttırdıkça daha çok faiz isteyecektir. Taviz vererek hiçbir şeye muvaffak olamazsınız. Ülke 90'lara döner. Faiz baronlarının oyuncağı olursunuz. Korkarak geri adım attıkça üzerimize gelmeye devam edeceklerdir. Cesur olmak gerekli ve bunun tam sırası. Global para bankerleri ile olan göbek bağımızı kesmemiz şart. Bence cumhurbaşkanımızın sözleri çok açık ve net. Gelsin teknik analiz, gitsin bilançolar dönemi bitecek...
    valla ülkeyi ben yönetsem, lafıma güvenin derdim..çünkü kendimden eminim.

ama, siyasetçilerin laflarına güvenmemeyi yıllar yıllar önce öğrendim piyasalarda...hele akıl-mantık vs aramak, her siyasetçi kendi tabanını bizden daha iyi biliyordur sonuçta.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Faizin düşük kalmasını istiyorsan, ülkede at koşturmayacaksın. Bu kadar net. Faizi sen değil piyasa belirler. Bu da çok net. Götüyle inatlaşan donuna sıçar bu çok çok daha net.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    valla ülkeyi ben yönetsem, lafıma güvenin derdim..çünkü kendimden eminim.

ama, siyasetçilerin laflarına güvenmemeyi yıllar yıllar önce öğrendim piyasalarda...hele akıl-mantık vs aramak, her siyasetçi kendi tabanını bizden daha iyi biliyordur sonuçta.
    Üstadım, sizin tecrübeniz doğruymuş. Siyasetçi sağ gösterip sol yapıyor. Tiyatro gibi. Bizi sahnede gördüklerimize inandırmaya çalışıyorlar ama perde arkasında bambaşka olaylar dönüyormuş meğer. İktidarın yüksek faize razı olması durumun kötü olduğunu gösteriyor ancak olayların bu şekilde gerçekleşmesi daha da kötü. Ben ülkeyi yönetsem durumu ve yapacaklarımı halka açıkça söylerdim. Ama artık iktidar piyasaların, sıcak para baronlarının, faiz lobisinin adına ne derlerse eline düştü. Sizin de bugün twiterda yazdığınız gibi önümüzdeki günlerde daha da yüksek faiz isteyecekler. Tıp ki 90'lar gibi yüksek enflşasyon, yüksek faiz ve yüksek kur..Beyaz yaka için sıkıntılı günler..

4. Dolar ve altın yatırımcıları dikkatli olsunlar artık.
    Ben bunu farklı topiclerde bir kaç aydır yazıyorum.
    Ne onsdan ne de dolardan en azından bu sene için hayır gelmeyecek bana göre.
    Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    Niye bunu düşünmek abes olsun ki? Faiz baronları, faiz arttırdıkça daha çok faiz isteyecektir. Taviz vererek hiçbir şeye muvaffak olamazsınız. Ülke 90'lara döner. Faiz baronlarının oyuncağı olursunuz. Korkarak geri adım attıkça üzerimize gelmeye devam edeceklerdir. Cesur olmak gerekli ve bunun tam sırası. Global para bankerleri ile olan göbek bağımızı kesmemiz şart. Bence cumhurbaşkanımızın sözleri çok açık ve net. Gelsin teknik analiz, gitsin bilançolar dönemi bitecek...
    Onu denedik.... yani düşük faiz ve düşük kur taktiğini. Sonuç olarak eksi rezerv+ yüksek kur + yüksek faizimiz oldu.
    Bazı şeyleri denemezsin sonucu bellidir.... hamasetle kitleleri yönetebilirsin ama faiz baronları bunu yemez [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Sn. Cautionary gerek bu formda gerekse twitterda keyfe keder, serbest, yatirim tavsiyesi olmadan kendi goruslerinizi rahatca paylasdiginiz icin tesekkuler. Bu sahte korku dunyasinda, sizler gibi rahatca yorumlarinizi paylasip okumak keyif ve bilgi veriyor. Tesekkurler

7. 500 milyar dolar borcu baronlar zorla mı verdi yoksa biz koşa koşa mı aldık?

Adamdan 500 milyar dolar borç alirken iyi, geri ver kardeş denince baron, yakışıyor mu bize?

Hadi borç aldık, adamlar bu parayı hiç bir geri dönüşü olmayan saçma sapan projelere yatırmak kaydı ile mi verdiler? Biz niye bu para ile katma değer artırmadık? Baronlar zorla mı parayı çarçur edin dediler?
     Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    ne baronu kardeşim ? tüm dünyada aynıdır, enflasyonun varsa, paran değer kaybetmesin istiyorsan faiz verirsin. Paranın satılmasını önlemek için bir yoldur bu. Üret, mal ihraç et enflasyonun düşük olsun faizde düşük olur. Bizim ekonomi kucaktan kucağa sıcak para çevirmeye dayalı...

Sayfa 1184/1230 İlkİlk ... 184684108411341174118211831184118511861194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •