Sayfa 1186/2369 İlkİlk ... 1866861086113611761184118511861187118811961236128616862186 ... SonSon
Arama sonucu : 18951 madde; 9,481 - 9,488 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Adem Taşkaya 🇹🇷
    @Adem__Taskaya
    İttifak ortakları ayrıldırdığında, dün öve öve bitiremediğiniz insanları neden yermeye başlıyorsunuz. Sinan Oğan’da parti çalışmalarına başladı. Onun partisine, sizin partinizden toplu geçişler olduğunda ona da mı hakaretler edeceksiniz? İzanınızı kaybetmeyin arkadaşlar.
    @erefefik

2. Dün bu haberi gördüm, kopyalamadım. Gece haber yayildi.
    Aslinda önemsiz bir haber, haberin önemi, okuyanlari ters koseye yatirmak icin yazilmis olmasi.
    Bu haberden işid'in hangi tarafta olduğunu kolayca anlayabiliyoruz.
    @erefefik

3. G20 zirvesi Kaşmir'de olacak.

Türkiye ve Çin katılmıyacaklar. Protesto ediyorlar.
    İlginç haber. Keşmir'de zirve mi olur?
    Türkiye ve Çin tabii ki savaşmamak için ellerinden ne gerekiyorsa yapacaklar ama şartlar adım adım bu hesaplasmaya dogru surukleyecek.
    Iste adimlardan biri de bu zirve.
    @erefefik

4. Sildim gitti.....
    @erefefik

5. Cengiz Özakıncı
    @cengizozakinci
    ·
    36d
    - "Ne mutlu Türk'üm diyene!" Karagözüm.
    - "Yazıklar olsun "Türk'üm" deyip Türk düşmanlığı yapanlara," Hacıvat.
    Ha ha ha... İşte bu güzeldi.
    @erefefik

6. Özcan KADIOĞLU 🇹🇷
    @okadioglu
    ·
    4d
    İş gücünde en önem verdiğim alanların başında Sanayi de çalışan sayısı.

Pandemi döneminde Çin'de yaşanan sıkıntılar ve Nakliye ücretlerinin artmasından dolayı bazı firmalar Tedariğin bir kısmını ülkemize kaydırdılar

Bu bizim için bir avantaj oldu.
    Sanayi de çalışan arttı.
    @erefefik

7. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    Ülkeye günde belki binlercesi giriyor. 100 tanesini şov yaparak yolluyorlar.

Önce sınırı koruyun. Buraya girip millete zarar verdikten sonra yollamanız başarı değil, rezilliktir. İşinizi yapın.
    Doğru değil bu. Iran sinirindan taş patlasa günde 30-40 kişi girebilir. Mevcut şartlarda sıfirlanamaz.

Demirören Haber Ajansı
    @dhainternet
    ·
    1 sa
    Kocaeli ve İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlükleri'ne bağlı ekipler tarafından yakalanan Afganistan uyruklu 137 kaçak göçmen, Afganistan Hava Yolları’na ait uçak ile ülkelerine gönderildi.
    @erefefik

8. Dr Rukiye Eker Ömeroğlu
    @ru_eker
    Allahım, aklımızı kaçıracağız 2 yaşında bir bebek tecavüz sonucu yoğun bakımda.Bence artık kopsun bu kıyamet.
    İnsan bu dünyaya düşmüştür. İnsan kötüdür.
    Kıyamet kopmayacak.
    Tufan kopacak. Yeni Nuh Tufanı.
    @erefefik

Sayfa 1186/2369 İlkİlk ... 1866861086113611761184118511861187118811961236128616862186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •