Sayfa 119/366 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 2926 madde; 945 - 952 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. 40 50bin lot satış yada alış bu tahtayı bayılıyorsa bundan bir numara olmaz.ben inanmıyorum 50 bin lot nedir ya birbirimizi kandırmayalım.

kafama göre döndünya

2. .......................
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Dediğin arkadaş 43 bin lotu cuma günü satışa koyuyor ama 3.03 den 7 bini gidiyor..bugün kalan miktar 3 tl den alıcı buluyor bu ****** hektor bu fırsatı cuma günü niye kaçırdı ki bugünü bekledi...kuruş hesabı mı yapıyor yoksa o da mı mal kaçıyor?? Tahta da ki senin öngörün nedir teknik adına birşey kalmadı rsi 37 e indi oda 1 hafta daha 3 seviyelerinden kapanış yaparsa 30 altına düşer iyice gözden uzaklaşırız

4.  Alıntı Originally Posted by burcee Yazıyı Oku
    40 50bin lot satış yada alış bu tahtayı bayılıyorsa bundan bir numara olmaz.ben inanmıyorum 50 bin lot nedir ya birbirimizi kandırmayalım.

kafama göre döndünya
    bugun ku islem miktari 250 bin lot. bu miktarin 5 de 1 i elbette etkiler tahtayi. halka acikligin onemli kismi zaten garantide kilit ve tahtaya gelmiyor. sig bir tahta. 50 bin degil 10 bin lotu bile parca parca alip satmak lazim..yoksa bu iblisin kucagina oturuyor alan da satan da..

5.  Alıntı Originally Posted by maviates25 Yazıyı Oku
    Dediğin arkadaş 43 bin lotu cuma günü satışa koyuyor ama 3.03 den 7 bini gidiyor..bugün kalan miktar 3 tl den alıcı buluyor bu ****** hektor bu fırsatı cuma günü niye kaçırdı ki bugünü bekledi...kuruş hesabı mı yapıyor yoksa o da mı mal kaçıyor?? Tahta da ki senin öngörün nedir teknik adına birşey kalmadı rsi 37 e indi oda 1 hafta daha 3 seviyelerinden kapanış yaparsa 30 altına düşer iyice gözden uzaklaşırız
    merhaba. benim ilk ongorum RSI falan hic takilmamak lazim.teknik islemez bu tahtada. diger ongorum de, bu hektor ve birlikte haraket edenlet su anda cok aktif olarak YAYLA tahtasinda.orda bikac gunde 2 katina attilar tahtayi. mal satacaklar adam ariyorlar hergun asansor haraketlerle..bu tahtayi yuklu alis ve satis emirleri ile kontrol altinda tutuyorlar bir yandan. ama bugunlerde butun yogunluklari yayla tahtasi. senin bahsettigin o arkadas hakikaten yapilmamasi gereken bisi yapti. butun elini acti adama. cuma gunu alis kademesinde defalarca 30 kusur bin lotlara cikip o mali cekip vermesini bekledi.vermeyince emir sildi. o arkasi da anlamadim hakikaten borsada ne isi var bu kafa ile gitsin fon mon alsin otursun. ben kendi adima 12 bin lot ile beklemeye devam ediyorum..

6. Twitter’da Garfa da yazıyor musun nick in nedir

7.  Alıntı Originally Posted by maviates25 Yazıyı Oku
    Twitter’da Garfa da yazıyor musun nick in nedir
    Twitter da yazmıyorum, mynette yazdıklarım da makara kukara, itibar edilecek şeyler değil, bu hektor as okusun diye sallıyorum..

8. orda irfan bilmemkaç rumuzu ile gelip yazan biri vardı,hektor un kendisi o..

Sayfa 119/366 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •