Sayfa 119/1038 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8298 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

bal fabrikasi vardir herhalde siseleme tesisi
    bal tutan parmagini yalar
    tavuk ve sutu bilmiyom
    daha dogrusu tavukta uzun bi bina oluyor tek kat
    onbinlerce tavuk icerde Havalandirmayi iyi sagliycan pervanelerle yoksa bogulup telef oluyolar
    jenerator olucak elektrik giderse devreye girip calustirsin pervaneler havalandirmaya surekli donmeli
    kredilendirmeyi hic bilmem Ama tahminim once tesisi kurup sonra krediye basvuruyon once hibe kredi al sonra kur tesisi o parayla saniyorum eskide kaldi
    ama tavukcular genelde sirayla hep batti sutu hic bilmem sadece teori pratik olarak dunyada bal acigi var onu duydum bal ilerde petrol gibi cok pahalanabilir ki bu iyi bisey bal firmalari icin bal siseleme ihracati kurmadan evveli isi cekirdekten ogrenem diye aricilik yap abi. ari viz viz. bi ara bulgaria balcilikta iyiydi sanirsam almanya gibi orta avrupayi sahte yari sahte ballariyla besledi ama sahte bal nasil yapilir bilmem sadece iyice ucuz fiyattan belli yoksa yesem anlamam sahte bali. balin iyisini ayi yedimi anlar. ayi gezdircem yanimda. bali test etmeye. sutte azalan urunlerden iktisaden. ama tavukculuk herkez yaptigindan Tavuk bollanan urunlerden. bilmiyom aklima gelenler bunlar umarim yardimci olmustur gerci tabi yapicagin lokasyonda muhim bi ara mudurnu dedingi akla tavukculuk gelirdi hepsi batinca ordaki tavukcularin orda kurucam desen tesisi olmaz heralde bilmiyomki. onlar cok adam istihdam ister en iyisi al bikac kovan ari balcilik. coban istemeyen tek hayvancilik turu. ama kovanlara yakin oturcan yoksa kovanlari yurutebilirler isin basinda degilsen
    aslinda bal zeytinyag gibi olcak
    asortik estetik siselerde kiyamet fiyata satilcak bence
    yani bu 3 sektorde bal en makulu sayin hamza mudurum
    oyle bi kivrimli siseye koycanki bali
    yaridan sonra akmiycak
    adam gitcek yeni sise alicak
    Son düzenleme : Moruk; 03-11-2018 saat: 09:15.

organik modasi var ama sehir efsanesi
    recelde mesela organikmi olur
    zaten haslanip kaynayip pismis ne bilem ben meyve organikmi degilmi

Aslında bal süt tavuk bunları geç Nasuh mudur Oralet amir Koray bey Hamza bey
    Tek olay var
    Biodizel
    Tarlalar kanola
    Ve üründe Biodizel fabrikaya
    Tek yol Biyodizel abi

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Biyodizel in organobiodizeli tercihimdir. Biyo biyolojiden geliyor. Canlıların dışkılarıynan ve çıkardıkları gazlan olur bu iş . Yalınız çıkarılanların organik olması yeyip içtiğine bağlı eğer organik yemezsen organik de dışa vuramazsın. Ne ekersen onu biçersin anlamında yani. Tavuklar da organik beslenirse organik yumurtlar.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

aynen abi mesela dinazor yuzbinlerce yilda ham petrol olmus damitmisiz arabada mazot kullaniyoz
    mesela izmit ankara gittim 20 litre mazot yaktim yerine
    bi dinazorun sag testisi kadan mazot yaktim demek daha makul ve mamuldur

Berat bey kardeşim yapmışş
    memlekette mevzuat hazretleri ikna edilirde depolarada girer inşallah
    https://www.ntv.com.tr/teknoloji/5-y...5kiGNvsraI23lw

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ahmet Kural sağlam ceza alır gibi bu olaydan
    Ondada kabahat var
    Madem şiddete yatkınlık var
    Kendini bilip ona göre hareket etcen
    İri kıyım sevgili yap sende yav :-)
    O ona o ona patlatirken kavgada yumruk sayılmaz deyip el sıkışıp ayrilirsiniz Narin olunca böyle oluyo bi de tabi kişinin onuru gururu var
    Alsınn tabe.
    Be zevzekk/eşşek yetersizz, halledemediğin ne içip içipp kadın dövmek nedir, muadilinmi senin ...
    şimdi ben buna bi sürü cümle ederimmde kısa kestimm.

8.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    selamlar , kafamda iki proje var fizibilitesini yaptırmayı düşündüğüm. birisi bir bal fabrikası kurmak ( ihracat odaklı ) diğeri de organik tavuk süt mamülleri fabrikası kurmak ... bu konularda devletten ya da yurtdışı imar kalkınmadan falan hibe kredi alabiliyor muyuz ?
    izah edemedim galiba.... tavuk sütünden , sütlü mamüller imal etmeyi düşünüyorum. niş bir proje...

Sayfa 119/1038 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •