Net Dönem Karı veya Zararı
-9.869.437
Net Dönem Karı veya Zararı
-9.869.437
PINSU Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -9869437
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dediğimiz gibi..su sat zarar zarar zarar..kapat kardeşim boşuna memleketin suyunda israf etmeyin. Birde herkesin mali suyu millete parayla satıp zarar ediyorum diyemezsin. Deme hakkınızda yok. Devletin el koyup kendi işletmesi lazım. Yoksa bu ülkede vergi falan toplanmaz. ..çakal dolu.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Şirket esas faaliyette 13 trilyon kar yazmış. Kasasına 8.4 trilyon para koymuş. İyi işler oluyor. Ancak su satıp zarar zarar olmaz kardeşim. İnandırıcı değil. 12 aylıktan zarar tekrar 20 trilyona çıkar..hallederler..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
ölü yatırım
üstüne bi de para istemesinler.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Tabi tabii hemen yarından itibaren yüklü alışlara başlayalım. Speklerin elin de oldukça mal kalmış onlara yazık. Bu
zararı biz üstlenelim.Onların trilyonlarına helal gelmesin.Onlar sonra bir gecede bir eğlence yerinde 10.000 Tl harcayıp nasıl çıkarlar.Biz yemeyip içmeyip onlara azcık fedakarlık yapalım,yoksa onlara yazık olur.Kıyamam.
Bu forum da bu gün çok daha farklı şeyler yazılmasını bekliyordum.Anlaşılan 'o'ki burada yazanların bazıları farklı anlayış veya yerlerde.
Pınar senin Allah belanı versin. Gün yüzü göstermediniz yatırımcıya. Yetmedi bedelli yaptınız. Yetmedi 2008 yılı fiyatına getirdiniz. Dolar bazında fabrika kuruluş fiyatı olan 1984 yılana fiyatı indiriniz. Bu şirketten içtiğiniz her su zerresi haram zehir zıkkım olsun. Yutacak boğazının kalmasın...inim inim inletirsinuz inşallah..Ya Rab duy sesimizi..su satıp zarar ediyoruz diyen edepsizleri kahrı perişan et...
Yer İmleri