Tahta da şuan aslında 1,13 dahil toplam 2 milyon lot var. Satışta çok kağıt yok aslında...
Tahta da şuan aslında 1,13 dahil toplam 2 milyon lot var. Satışta çok kağıt yok aslında...
Cakallar aslinda kademelerdeki bu kadar az lotu cizip cizip fiyati yukari alip , ordanda meraklililarina teslim edip temiz para kazanabileceklerini biliyorlar ama nedense hic orali olmuyorlar. Demek ki var bi bildikleri. Oralarda alici bulamamaktan endise ediyor olabilirler [emoji853] , kagitta hacim diye bisey yok olsa ne atraksiyonlar gorucezde iste [emoji17]...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alla Alla gariplikler devam ediyor , 1.03 - 1.12 kapali araligindaki kademelerin toplami 1.6M .
3,5 kisi toplanip yuklensek kagitta tum dengeler degisecek![]()
Uyuz lânet bir kağıt ışte bulaştım kurtulamıyorum. Allah acısın demekten başka birşey gelmiyor elimden
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
vay arkadaş 0,99 da oldu be rezil kağıt.. bu hallerre düşürenlerin almama sebep olanların....
paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri