Sayfa 119/1024 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bundan böyle trol diye sayıklayanlaı ben de "herşeye karşı olanlar" olarak isimlendireceğim.
    Herşeye karşı olanlar şimdi de bitcoine karşı

2. Benim öngörüm de şu şekilde.
    Gün gelecek USD diye bir para dahi kalmayacak ama sanal paraların önüne hiçkimse geçemeyecek.
    At fava bekle

Nitelikli trol/ler diye de bir olgu var , trolün `leb` demeden `leblebi` denildiğini anlayanına bu ad veriliyor. Aman diyeyim trol/lerin bu cinsleri daha da tehlikelidir . Adem`i cennetten kovduran lardan korkacaksın.

Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Olur bana uyar.
    Sen de yılda %10'a tamah et. Onu 10.5 yapacam diye takla at
    Boş işlerle işimiz olmaz..!!!
    Saglıgımız işimiz gücümüz yerinde..!
    Cepte 2 pasaportumuzda var..
    Vize kuyruğunda ömrümüz geçmiyor..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    sahibi olmayan paralar batmaya mahkumdur, EURO da böyle. Almanlar sonunda DM'ye geri dönecek!
    selam

baştan beri ingilterenin uyanık davranarak oyunun içinde olmadığı bir para birliği dediğiniz noktaya doğru gidiyor galiba.

euronun hammallığını maliyetini yüklenen almanlar oldu, ancak kasasından ab nin gediklerini en çok fonlayan da yine almanlar , üstelik değerli doç marklarını euroya tahvil ederek güç kaybettiler.

saygılar
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    selamlar

akrabam 500 bin lira toplu bir para aldı, hisse senedi olarak düzenli temettü getirisi tecih etmediğini borsaya güvenmediğini söylüyor, eve yatırım yapmak da istemediğini söylüyor çünki evet evi var, ileride ailemden de kalacak gayrimenkuller olacak diyor, haklı olabilir.

son olarak param sürekli elimin altında özgür kalsın enpara nasıl diyor ?
    maddi durumu aylık kazancı iyi, bu paraya dokunmam gerekmiyor en az 5 yıl yıl mevduatta tutabilirim diyor ?

benim fikrimi sordu çünki enpara kullandığımı biliyor, ancak sözkonusu bu meblağda bir menkul yatırım olduğunda bu başlıkta gerçekten konuya vakıf üyeler var zevkle okuyorum ve çok şey öğreniyorum,

sizce ne yapmalı, enparada mevduatta 5 yıllık bir projeksiyon ortaya koyarsak enflasyon/döviz/gayrimenkul denkleminde mevduat nerede kalır tercih etmeli mi ? samimi bir soru

tüm değerli üyelere saygılarımla
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

7.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    selam

baştan beri ingilterenin uyanık davranarak oyunun içinde olmadığı bir para birliği dediğiniz noktaya doğru gidiyor galiba.

euronun hammallığını maliyetini yüklenen almanlar oldu, ancak kasasından ab nin gediklerini en çok fonlayan da yine almanlar , üstelik değerli doç marklarını euroya tahvil ederek güç kaybettiler.

saygılar
    Almanya zayıf euro ile inanılmaz bir kazanım elde etmiştir. Harcadığının en az 10 katını ihracat ile geri almıştır.Tüm avrupa birliği pazarını ele geçirmiştir. Almanya avrupa birliğini tek başına sömürmektedir. Kümesin içindeki kurt gibidir. Tüm sistem zayıf euro da dahil olmak üzere Almanya'nın faydasına çalışır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Genel sohbet bölümünde oransal dağılım ile ilgili bir matematik sorusu var , ilgilenenler için:

http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=458&page=48
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 119/1024 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •