Sayfa 119/167 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon
Arama sonucu : 1333 madde; 945 - 952 arası.

Konu: GARAN - Garanti Bankası

1. seçimden önce gel gel yapıyorlar, herkesin eline verecekler hisseyi seçimden önce.. çarşamba 2. seans sonuna dikkat edin hareketi göreceksiniz.. kimse bu seçime elinde hisse ile girmez.. 15 mayıs pazartesi gününü düşünemiyorum.. yatırım tavsiyesi değildir.. sadece benim hayal ürünüm bir yorumdur.. kimseyi bağlamaz.. saygılar....

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    seçimden önce gel gel yapıyorlar, herkesin eline verecekler hisseyi seçimden önce.. çarşamba 2. seans sonuna dikkat edin hareketi göreceksiniz.. kimse bu seçime elinde hisse ile girmez.. 15 mayıs pazartesi gününü düşünemiyorum.. yatırım tavsiyesi değildir.. sadece benim hayal ürünüm bir yorumdur.. kimseyi bağlamaz.. saygılar....
    Yarın belli olur gel gel yapıp yapmadıkları eğer yarında yükseliş devam ederse bence ralli başlamıştır aynen aynı şeyi yazıyoruz Xbank 4000 altı riski yüksek gel gel yapıyor olabilirler ytd.Ayrıca Garanti bankasında finansallarında bozulma yok %90 üzeri garanti var. çok huzurluyum fakat orta vagona erken binmiş olabilirim bekleme zamanını kimse bilemez.büyük hareket için kısmet diyelim ytd.Mal kötü zamanda alınır şuanda kötü yaşanıyor zaten borsa önden koşuyor ytd.
    Son düzenleme : anadolulu alp; 09-05-2023 saat: 21:48.

Çok güzel forum burası sessiz ve sakin PD/DD 0,69 Garanti.

İş bank pozitif ayrışma devam ediyor Garanti izliyor.

Bugün biraz İş bank aldım.en çok tavan yaşadığım sıfır maliyetli hissemi sattım.ralli büyük hareket var kayıtsız kalmam sadece banka ytd.kısmet.yazarlar genelde akıllı para yan hisselerden çıktı bankalara girdi yada bankalardan çıktı yan hisselere girdi derler.Bakalım ben ya aldandım bana gel gel yaptılar yada akıllı davrandım 15 gün sonra belli olacaktır sonucu hayırlısı ytd.

Hayırlısı. İşbank saatlik grafik tehlikeli duruyor. +Ykb. Ama para sokarlarsa her şey mümkün. Bende bankalarla ay sonu bekliyorum.

Teşekkürler,Garanti bakalım bugün yeni zirve yapacak mı? Ytd

Diğer bankalardan yine geri kalır oldun. Kır şu zincirlerini!
    Bugün 31 üstü yapmalısın.
    Who, baby, Who Will Save The World?

Sayfa 119/167 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •