Sayfa 119/256 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 945 - 952 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    arkadaşlar enerji hisselerinde bir duraklama dönemi başladı bu yüzden gesanı kontr si alfası ve bir çok enerji şirketini uyutma moduna soktular biraz dinlendirip öyle hareket edecekler gibi çünkü çok göze battı ve yukarılardan baya hisse boşalttılar onları geri düşük fiyattan almadan kıpırdatmazlar diye düşünüyorum bakıyorum ihale alan alana ama hisseler geri geliyor ve ben de bunu speklerin unutturma modu olarak düşünüyorum.
    Diğerleri ile Alfas ı karıştırırsan hata edersin.
    Bazıları 100-150-200 f/k lara çıktı saçma bir şekilde balon olmuşlardı, herkes o kağıtlara yukardan atladı. Onlar kolay kolay düzelmez.

Alfas da öyle bir balon hiç olmadı. Şuan 40 f/k şubatta çok daha komik seviyelere düşecek.
    Temettü sözü var diğerlerinde yok.
    Alfas ta ki kapasite artışı onların hiçbirinde yok.

Ülkedeki kötü örnekleri geçtim. Hafta başında yurtdışında güneş paneli üreten şirketler ne durumda diye Newyork tan bir panel üreticisi takibe almıştım azönce bildirim geldi Nasdaq da tüm teknoloji şirketleri kan ağlıyorken bu şirket az önce tarihi zirvesini yeniledi. F/k sı 170.
    Hem Türkiye de hem batı dünyasına güneş paneli şirketleri daha potansiyellerini henüz yansıtmadılar.

2. malesef dediğim gıbı oldu..dün höstadlar bu oyun vs.desede denız dün gerçek satıcı ıdı,,malı tabandan verdı ve dağıttı..dıpte goren ky mala atladı ve bugun aldığını da verdı muhtemelen..senle bır surelığıne yollarımız ayrıldı alfas..elınde olanlara bol kazançlar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Bugün bir ihale haberi gelse,ne güzel olur du.........
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

4. Gesan kontr dibi buldu galiba, ama bunun işi devam ediyor anlaşılan

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Portföyümde illa biri sıkıntı çıkaracak.

6.  Alıntı Originally Posted by Rj16 Yazıyı Oku
    Diğerleri ile Alfas ı karıştırırsan hata edersin.
    Bazıları 100-150-200 f/k lara çıktı saçma bir şekilde balon olmuşlardı, herkes o kağıtlara yukardan atladı. Onlar kolay kolay düzelmez.

Alfas da öyle bir balon hiç olmadı. Şuan 40 f/k şubatta çok daha komik seviyelere düşecek.
    Temettü sözü var diğerlerinde yok.
    Alfas ta ki kapasite artışı onların hiçbirinde yok.

Ülkedeki kötü örnekleri geçtim. Hafta başında yurtdışında güneş paneli üreten şirketler ne durumda diye Newyork tan bir panel üreticisi takibe almıştım azönce bildirim geldi Nasdaq da tüm teknoloji şirketleri kan ağlıyorken bu şirket az önce tarihi zirvesini yeniledi. F/k sı 170.
    Hem Türkiye de hem batı dünyasına güneş paneli şirketleri daha potansiyellerini henüz yansıtmadılar.
    ben digerleri ile kıyas yapmadım sadece enerji şirketlerini bir duragan dönemine soktular dedim bu gün normalde bürüt de kalkmış ama eksi yapıyor speklerin oyunu da bu işte ve hala birisleri don sıyırır gibi tepesine tepesine vurma derdinde gitmesini istemiyorlar bu tepesine vuran kim merak da etmiyor degilim elindeki bitse de rahatlasa hisse.kontr nerdeyse tavan olacak buradaki abidin kılıklı balyoz elinde habire balyozu kıpraştıkça çakıyor.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

7. kücük yatırımcınında uyandı bir kısmı dökemiyorlar tahtadan allem edip kallem ediyorlar istedikleri lotu toplayamıyor babalar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Düşenlerde üçüncü [emoji122][emoji122][emoji122]

Sayfa 119/256 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •