Sayfa 119/345 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 2754 madde; 945 - 952 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Üretim kapasitesini düşünüyorum atacağı kapları hesaplıyorum sonra güzel duygular oluşuyor migren felan kalmıyor ilk hedef 168,20 orayı geçmeliyiz
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Tahtacisi tek tek lot saymiyorsa birşey demiyorum. Sabahtan akşama fiktif işlem kendi aralarinda baskilayip duruyorlar ve insanlar satsın diye takasda çiti bir gün yüklü alıyor öteki gün satıyor goruntusu veriyorlar. Masallahlari var salı günkü takasda sözde citibank 600 bin lot satmış görünüyor vallahi güzel tahta yapıyorlar helal olsun ama bir noktada mal kaptirirlar bu kafayla.
    Patron hergun hissenin reklamını yapıyor, birazda kaplara abansa tahtacı iyice zorlanacak tahtayı tutma işinde.

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Ben 200 ün çok üstüne gider diyorum ilk etapta 250 civarı bir yere sonra dinlenip devamını getirirler dinlenmeside sayılı gün çok vakit kaybetmeyeceğini düşünüyorum düşünsenize 25 milyon dolarlık Bir iki kap daha geldiğini ayrıca şirketin attığı kap bazılarının attığı çerçeve anlaşma değil net anlaşmalar
    gesanda iken ilk hedef 100 tl diyorduk...nihayi hedef değil...bizim de ilk hedefimiz 200 tl olsun...son hedef ne olur onu bilemeyiz..ona şirketin bilançoları ve piyasa karar verecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Tahtacisi tek tek lot saymiyorsa birşey demiyorum. Sabahtan akşama fiktif işlem kendi aralarinda baskilayip duruyorlar ve insanlar satsın diye takasda çiti bir gün yüklü alıyor öteki gün satıyor goruntusu veriyorlar. Masallahlari var salı günkü takasda sözde citibank 600 bin lot satmış görünüyor vallahi güzel tahta yapıyorlar helal olsun ama bir noktada mal kaptirirlar bu kafayla.
    Patron hergun hissenin reklamını yapıyor, birazda kaplara abansa tahtacı iyice zorlanacak tahtayı tutma işinde.
    buranın tahtacısı daha önce gesan ,smrtg ,yeotk ,astor gibi hisselerin tadını almış biri olmalı.. bir kaç kat götürmeden içleri rahat etmez...sektör güzel ve canlı...yatırımcının da ilgisi çok yüksek...yani tüm şartlar uygun...bir tahtacı daha ne isteyebilir ki ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    buranın tahtacısı daha önce gesan ,smrtg ,yeotk ,astor gibi hisselerin tadını almış biri olmalı.. bir kaç kat götürmeden içleri rahat etmez...sektör güzel ve canlı...yatırımcının da ilgisi çok yüksek...yani tüm şartlar uygun...bir tahtacı daha ne isteyebilir ki ??
    Ky yi istemiyo abi adamlar ne yapsın silkelemek için uğraşıp duruyor dokulenleri hergun topluyo.
    Twittterda arada troll hesaplar yok konkordato ilan etmiş bu firma alınmaz.falan yazıyor. Adamlar ekip halinde ugrasiyorda yani bu tahtayı 140 dan 106 ya vururken ky den mali toplayamadiysa gitsin limon satsın tahtacisi ne diyim daha.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gesanda iken ilk hedef 100 tl diyorduk...nihayi hedef değil...bizim de ilk hedefimiz 200 tl olsun...son hedef ne olur onu bilemeyiz..ona şirketin bilançoları ve piyasa karar verecek...
    Sn keko benzer şeylerden bahsediyoruz ben son kalanları 200 ün biraz üstünde dökeceklerini düşünüyorum sonra bilanço + iş kaplarıyla rüzgarı alır arkasına devam eder

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    ben baya baktım tabi aşırı derinlemesine değil çok beğendim.

şuan için cwene, alfas, gesan olur sıralamam piyasa da devamlı bakıyorum bilançolara hasılatlara.. çoğo çok kötü.

faaliyet raporunu güzel hazırlamışlar vs. beklemedeyiz..
    Sn mehmetyun çok kaliteli ve en önemlisi son teknoloji yüksek verimli panel ürünleri var ayrıca şu bataryayı çeşitli aletler için paketlenmesini yapsalar dış kasasını yani kendilerine üretmeye fırsat kalmaz piyasa tüm malı çeker tabi marka tanınılılığı çok önemli tanıtım şart

8.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sn keko benzer şeylerden bahsediyoruz ben son kalanları 200 ün biraz üstünde dökeceklerini düşünüyorum sonra bilanço + iş kaplarıyla rüzgarı alır arkasına devam eder
    ben de aynı düşüncedeyim...bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı ??

Sayfa 119/345 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •