Üretim kapasitesini düşünüyorum atacağı kapları hesaplıyorum sonra güzel duygular oluşuyor migren felan kalmıyor ilk hedef 168,20 orayı geçmeliyiz
Üretim kapasitesini düşünüyorum atacağı kapları hesaplıyorum sonra güzel duygular oluşuyor migren felan kalmıyor ilk hedef 168,20 orayı geçmeliyiz
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Tahtacisi tek tek lot saymiyorsa birşey demiyorum. Sabahtan akşama fiktif işlem kendi aralarinda baskilayip duruyorlar ve insanlar satsın diye takasda çiti bir gün yüklü alıyor öteki gün satıyor goruntusu veriyorlar. Masallahlari var salı günkü takasda sözde citibank 600 bin lot satmış görünüyor vallahi güzel tahta yapıyorlar helal olsun ama bir noktada mal kaptirirlar bu kafayla.
Patron hergun hissenin reklamını yapıyor, birazda kaplara abansa tahtacı iyice zorlanacak tahtayı tutma işinde.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Ky yi istemiyo abi adamlar ne yapsın silkelemek için uğraşıp duruyor dokulenleri hergun topluyo.
Twittterda arada troll hesaplar yok konkordato ilan etmiş bu firma alınmaz.falan yazıyor. Adamlar ekip halinde ugrasiyorda yani bu tahtayı 140 dan 106 ya vururken ky den mali toplayamadiysa gitsin limon satsın tahtacisi ne diyim daha.
Sn mehmetyun çok kaliteli ve en önemlisi son teknoloji yüksek verimli panel ürünleri var ayrıca şu bataryayı çeşitli aletler için paketlenmesini yapsalar dış kasasını yani kendilerine üretmeye fırsat kalmaz piyasa tüm malı çeker tabi marka tanınılılığı çok önemli tanıtım şart
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri