Simdi biri cikar emkeilere refah payi 10-15% veriyoruz der. Sark kirnazligi....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi biri cikar emkeilere refah payi 10-15% veriyoruz der. Sark kirnazligi....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Soylu ne yapmaya çalışıyor
Soylu’nun özel arşivi Erdoğan’ı korkutuyor
Özdağ, Soylu’nun emniyet içinde özel istihbarat birimi kurduğunu, arşiv oluşturduğunu öne sürdü.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun özel bir istihbarat birimi kurduğunu, herkesi izlediğini iddia ederek, “Soylu'nun elindeki bu arşiv Erdoğan'ı korkutuyor'' dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...tuyor-7543819/
Kurnazında kurnazılar,ses çıkarırsa hakim,savcıları anında üzerine salıyorlar bana saldıkları gibi, o evetçiler yokmu onları ele almak esas seçimden sonra,zaten çoğu yanıma yaklaşamıyor yerlerini tesbit ettiğim için köşe bucak kaçışıyorlar,yakaladığım zaman nereden bilecektik bizide yaktı diyorlar,zaten tek kelimelerine inanmıyorum,çünkü arka sokakta verecek adammı var diyorlar,bunlar bana göre vatan haini,osmanağa kurtuluş savaşı için adam toplarken dağa kaçmışlardır,şehir içinde eskiden oranları %5 idi,şimdi %70,yani dağdan bu iktidar zamanında şehire indi ayılar gibi inlerinden çıkarak,ondan merkezlerde oyları çoğalttı lavuklar,eğitim oranları çoğunun %1 bile değil köy okulları lav olduğu için![]()
Son düzenleme : refaba; 03-01-2023 saat: 14:12.
Erdoğan: Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dini inancı olan
artı
Vicdanı olan
Kull hakkı yemezler.
Yediklerine göre hemde milyonlarca kişinin
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri