Sayfa 1194/1223 İlkİlk ... 194694109411441184119211931194119511961204 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,545 - 9,552 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Kaza yaptığımda sağ şeritten en sol şeride attı kamyon beni, arabadan indim hemen orta boşluğa çıktım. elinde pazar arabasıyla yaşlı bir teyze ( o gün o bölgede pazar yoktu) otobanın ortasına geldi ve oğlum çok izaklardan gördüm ve geldim, senin hiçbir suçun yoktu. ALLAH seni korudu dedi. Sağol teyze dedim ve ne gelişini ne gidişini gerçekten görmedim. Yaşlı bir teyzenin vizir vizir arabalarin geçtigi otobanda orta refüje gelmesi imkansız... Bu olayı nasıl açıklayabilir ateistler?
    şizofren hekimi anlatır sana

kendi kendine konuşan hatta karşıdaki olmayan biri ile konuşan çok insan var.

dersenki hepsi hızır ile konuşuyo eyw derim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bana ip ucu bile vermiyor ama ordan nasıl görünüyor bilmiyorum tabi.

herşey ekosisteme bağlı ise ekosistem tanrımı ?
    Sistemi yaratan tanrı her dakika müdahale eder mi? Akvaryum kurduğunuzu düşünün dış müdahale sistemi iyileştirir mi? Yoksa bozar mı?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

yerdeki karıncayı ezdim şimdi ne oldu canını ben mi ezraillmi aldı ?

yada bayatlamış yemekte kurt oluştu.

koydum bekledim masaya bayatlasın diye..

şimdi o kurtun canını ben mi vermiş oldum .

tanrı türkiyeye özel göğü yarıp deseki tanrı sizin bildiğiniz sandığınız gibi bişey değil.

dıj mikrakların oyunu diyecek nesil var

hikayeler çoğaltılabilir :D
    Her ikisinde de vesile olmuş olabilirsin ama incitme karıncayı besleme bayat yemeğin kurdunu diyelim SAa muhterem..

Bizdeki the güruh-u ekber'in çoğu zavallı, naabarsın i$te.. )

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Kaza yaptığımda sağ şeritten en sol şeride attı kamyon beni, arabadan indim hemen orta boşluğa çıktım. elinde pazar arabasıyla yaşlı bir teyze ( o gün o bölgede pazar yoktu) otobanın ortasına geldi ve oğlum çok izaklardan gördüm ve geldim, senin hiçbir suçun yoktu. ALLAH seni korudu dedi. Sağol teyze dedim ve ne gelişini ne gidişini gerçekten görmedim. Yaşlı bir teyzenin vizir vizir arabalarin geçtigi otobanda orta refüje gelmesi imkansız... Bu olayı nasıl açıklayabilir ateistler?
    Ateizm böyle bir şey değil Serkan bey.. tekrar gözden geçirin yazdığınızı.

İnanç dersen Paralel evrene de bağlarsın bu olayı. Paralel de o teyzeyi belki ezdin.

Ama yinede bu örneği haydi ateistler bunu da açıklayın çok komik duruyor

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Laik bir ülkede yazılabilinecek bir cümle.

Laik olmayan bir ülkede din bozguncusu tanımını yer yazan kişi.
    Senin bu yazdığın bile öyle.. ))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bu tür yazılar dinde bozgunculuktur. Melekleri sadece peygamberler görür.

Bir mucizeye tanık oldum diyemez kimse.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    şizofren hekimi anlatır sana

kendi kendine konuşan hatta karşıdaki olmayan biri ile konuşan çok insan var.
    Hayatımda öyle birşey yaşasaydım doktora giderdim zaten. O an farketmedim, ertesi gün birisi anlatınca araştırdım tamamen Hızır a.s tanımına uyuyordu.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    şoka mı girdin sen acaba?

Sayfa 1194/1223 İlkİlk ... 194694109411441184119211931194119511961204 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •