Bu hisse düsüs bitecege benzemiyor benden paso Allah kalanlara sabir versin
oooo 6,61 olmuş .ne oldu uççak kaççak diyenler nerdesiniz..
paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
arkadaşım senin derdin ne tam olarak herkesten hesap soruyorsun. eski forumda da yeni forumda da kimse uçacak kaçacak demedi. ihtimaller ve beklentiler üzerine yorum yapılıyor. bazen insanların yazacak vakti veya keyfi olmayabilir, bu kimsenin kaçtığı uçtuğu manasına gelmez. forumda üzerine basa basa da yazılmış adını sanını bile bilmediğiniz insanların yorumları üzerinden alım satım yapmayın diye.
yatırım yaparken onun bunun yazdığına göre değil şirketin finansal verilerine, genel konjonktüre, bist'in gidişatına vs. parametrelere bakarak yapılır. ben aralık'ta fiyatlara bu seviyelerden girdim, kazancımı geri verdim ama kimseye sitem etmiyorum. çünkü kimsenin sözüyle 1 lot almışlığım yok.
kutpo bugün 5 lira da görse finansal verileri bu fiyatlar için çok iyi. benim değerlendirmeme göre de 2'lerden 9lara gelen bir hisse için bile ucuz. zaten aksini düşünsem almazdım/tutmazdım. değerlendirmem yanlış olabilir, doğru olsa da tahta yapıcı farklı fiyatlandırmak isteyebilir. bu insanları bilip bilmeden suçlama hakkını kimseye vermez. özellikle de acemi olduğunu düşünen birine.
bugün kağıt yine düşer kendini haklı sanırsın, yarın düştüğü yerlerin üzerine çıkar mahçup olursun.
Sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama bu aşamada,özvarlıklarını büyüten karını büyüten şirketler bir süre sonra endeksden ayrışacaktır temettü döneminde olduğumuzu da unutmayalım. Umarım KUTPO ayrışan şirketlerden olur.
Bizim spek 100 lot la 10 kademe düşürüp . Ordan da toplar hey yavrum hey..
Sent from my SM-A320F using hisse.net mobile app
Mart ayında kayıtlı sermaye tavanını yükseltebilirler.. sanko gibi.. y t d
Sent from my SM-A320F using hisse.net mobile app
Yer İmleri