Originally Posted by
refaba
Şimdilik uzunun keyfi yerinde,nasıl olsa 3 senem daha var diyor,o zamana kadar bu milleti biraz daha hırpalarım diyor,en fazlada kendi destekçi aptal,salakları,bilmem akıllandılarmı,çünkü en fazla döt altına gidenler onlar,sadece çevrelerindeki 5'li çete vs yalakalar yemleniyor,çevresinin çoğu dışarıya oluk,oluk para akıttı,başta tüpçü,sabancı ailesi,eşbobluk böyle şey,adam görev adamı verilen emirleri uyguluyor,asrın lideriyim diyede yutturuyor,kime %50 cıvarındakilere,bazen eski bir siyasetçi olarak gezeliyorum devamlı sahalarda çoğu halinden şikayetçi,o zaman neden destek verdiniz diyorum,vermeye başka adammı var diyorlar,ülkede adam kıtlığımı var,yani ben hırsızı severiz diyorsunuz,bende çekin cezanızı diyorum...neyse gerçek yatırımcı gelmeden borsa kara paracı mafya varilerin oyuncağı olur,gerçek yabancının gelmesi için önce yargının bağımsız olması lazım,bu adamın zamanındada olmaz,çünkü emrine almış,kafa tutanları bir güzel pataklıyor,ondan bende nasibimi aldım hırsızlar dediğim için,ama umurumda değil,bizler kalıcı onlar gidici,zaten sağlık durumuda iyi değil,2014 senesinde ölecek demişlerdi,aradan tam 10 sene geçti birşey olduğu yok,ama iyide değil,bizde koçon maşağı ne zaman düşer diye bekleşiyoruz,halk verdi yetkiyi gördüler etkiyi...ytd.
Yer İmleri