136 alışlarımda gelmiş artık tavan tavan gidebilirsin
istersen 10 tavan git sıkıntı olmaz![]()
136 alışlarımda gelmiş artık tavan tavan gidebilirsin
istersen 10 tavan git sıkıntı olmaz![]()
Hayırlı olsun sevgili Macit fakat ben henuz alamadim 135'10 yazmıştım vurmadı kerata artikyarina bakacağım endeks son saatte toparlamasa bana da gelirdi ama bankof pisligi daldı gene yarın kusar pust HSBC de biraz giriş yaptı ama beklediğim kadar değil 110 bin felan kısmet endeksi bu gün bankof ziplatti yarın basar ******** hayırlısı bakalim
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Demiştim ama bu iktidara güvenim hiç kalmadigindan 135'10 a yadiklarimi iptal ettim az birşey 133 lerden aldım artık şu yargiyi demoklesin kılıcı gibi konuşanın kafasina vurmalari bu borsadan bu aylarda ümidimi kaybetmeme neden oldu sanki babalarinin tek sahip olduğu ülke kimse konuşmasın şak saklasin diye mi iktidar oldular ne diyorlardi ne oldular anlamıyorum bu korkuyu nedir
Selam mercek2 dostum
dalı dün pis salladılar, herkes döküldü
kimseler kalmadı, artık izleyelim![]()
3 Mart bilançolar için son gün diyorlar
genelde Enka ve bu tür firmaların 12 aylılklları iyi gelir, diğer ara dönemleri çok iyi gelmez![]()
Geri vitese taktı hınzır tahtadakiler endeks yükselir geri viter endeks düşer geri vites sanırım bu kadar hızlı hirpalananin bir manasi vardır hele şu 121 i bir görelim bu gün tam cirpiyordu ki imdada HSBC yetişti alış fena değil sanırım bu tahtayı HSBC ve OYAK sahiplenecek her düşüşte alıyor keratalar hayırlısı yarına bakacağım ve verirse 121 lerde son alisimi yapacağım 133 de iyiki iptal etmiştim az bir şey gelmişti onda da bir kısmet varmis
Eveeeet baş tacı tahtacı bir girdi pir girdi supuruyor maşallah eee biliyor işi kerata orta uzun vade çok iş yapacak çok nazar değmesin yolun açık olsun HSBC OYAK piskopat bankof ne kadar baskı da yapsa elindekileri alıp kaçıyor keratalar
12 aylıkta 4.2 milyar gibi bir kar yazarsa süper olur![]()
Yer İmleri