Sayfa 120/196 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon
Arama sonucu : 1562 madde; 953 - 960 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Baskılayan büyüğümüze slm olsun
    İnşallah kaybedeceği hisseleri 4,5 TL den yerine koysun
    İnanmayanlara yukarıda ki grafik kapak olsun
    BJK 10 kişiyle Bayerne koysun!

2. Sn Beyazsayfa, bu tahtayi en iyi taniyanlardan biri olarak 2018 yili icin nedir dusunceleriniz?

3.  Alıntı Originally Posted by zagorveciko Yazıyı Oku
    Sn Beyazsayfa, bu tahtayi en iyi taniyanlardan biri olarak 2018 yili icin nedir dusunceleriniz?
    Serdar kazancıyla katılıyorum.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Boşuna bendeki mali bekleme spek.2 yılda surundursen umurumda değil.satacagimi zamanında sattım.elimde kalanlar eğlencelik.beni yeterince eglendirirsen satarım.0 maliyetle ölene kadar beklerim.ama siz 1,3 ortalama ile topladiklarinizi ne yapacaksınız bakalım.

5.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Boşuna bendeki mali bekleme spek.2 yılda surundursen umurumda değil.satacagimi zamanında sattım.elimde kalanlar eğlencelik.beni yeterince eglendirirsen satarım.0 maliyetle ölene kadar beklerim.ama siz 1,3 ortalama ile topladiklarinizi ne yapacaksınız bakalım.

Spek su an burada yaziyormu? Yaziyorsada ben degilim. Benim kendi gorusum son donemde hisseye girenlerin maliyeti cok daha yuksek gibi. Beni ilk uyandiranlardan biri siz oldugunuz icin verdiginiz rakama gore daha dusuk bir maliyet tasiyorum ve bir surede daha bekleme taraftariyim. Borsadaki ciddi sigorta sirketlerinin karliliklari ciddi bicimde yukseldi. Ray sigorta’da bu anlamda hazirlik yapiyordur diye umit ediyorum. Sonucta arkalarindaki grup sigorta sektorunde buyuk ve kar ettikce temettu dagitmayida seviyor. Tabii sizin bir ara dediginiz gibi borsadan ayrilmayi dusunurmu sonucta kendi hisse maliyeti cok yuksek...

6.  Alıntı Originally Posted by zagorveciko Yazıyı Oku
    Spek su an burada yaziyormu? Yaziyorsada ben degilim. Benim kendi gorusum son donemde hisseye girenlerin maliyeti cok daha yuksek gibi. Beni ilk uyandiranlardan biri siz oldugunuz icin verdiginiz rakama gore daha dusuk bir maliyet tasiyorum ve bir surede daha bekleme taraftariyim. Borsadaki ciddi sigorta sirketlerinin karliliklari ciddi bicimde yukseldi. Ray sigorta�da bu anlamda hazirlik yapiyordur diye umit ediyorum. Sonucta arkalarindaki grup sigorta sektorunde buyuk ve kar ettikce temettu dagitmayida seviyor. Tabii sizin bir ara dediginiz gibi borsadan ayrilmayi dusunurmu sonucta kendi hisse maliyeti cok yuksek...
    Yanlış anlamayın.sizi kast etmedim yazarken
    Raysg ve klnma ikisi bana 22 yıllık borsa hayatımın en güzel günlerini yaşattılar.nankorluk edemem.elimde her zaman bir miktar olacaktır.

RAYSG Solo 2017/12 Aylık DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI: 21277863 Yıllık Değ%:-43

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Son 3 aylik kari yaklasik 10.9 milyon, 2017 ozsermaye degisimi 40.4 milyon. Ozsermaye degisiminde yeniden degerlindermenin etkisi mevcut ama son 3 ayda degisen muhasebe politikasida ilk 9 aylik kari degistirmisti. Bilanco cok seffaf, zorunlu trafik sigortasindan dogan zarar sonucu karlilik dusmus. Cok uzun bir sureden sonra ilk defa ozsermaye sermayenin ustune cikti, olumlu.

Sayfa 120/196 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •